Prijava
   

Sranje u gostima

Nužda ne bira ni vreme ni mesto i zato se desi često da nas stisne baš kad smo u gostima. E sad, među primitivnim životinjama je njuškanje izmeta i obeležavanje teritorije sastavni deo normalnih društvenih odnosa, dok je kod nas ljudi to nešto krajnje neprirodno i sramotno.

Nekoliko saveta za dobar rezultat u gostima:
- na prvom mestu mera predostrožnosti: pre polaska u goste preispitajte vašu savest: "Da li Vam se zaista ne kenja?!"
- u gostima izbegavajte kafu! pogotovu kafu s mlekom!
- ali kada vrag odnese šalu i krene kolobocija po stomaku (jbte šta sam to jeo!), pažljivo snimajte situaciju.
- procenite koliko vam je vremena još ostalo i svu svoju energiju usmerite na misaoni proces - neka um savladava telo dokle je moguće.
- hladan znoj prekriva čelo i reže stomak - setite se reči Gospodnjih "Bdite i molite se! Duh je srčan, ali je telo slabo"
- probajte da se setite da li je neko već išao u wc, jer ako nije, ići će; i snimite da li se još nekome ide u wc i dajte mu prednost.
- skenirajte prostor okom predatora: gde je wc! (obično zatvorena vrata, od ostave se razlikuje po velikom plastičnom kvadratu za prekidače za bojler, grejalicu i napokon svetlo!)
- izračunajte najkraći put do wc-a ali i ukalkulišite prepreke na putu, preskakanje stolica nonšalantnim hodom
- i odzvonilo vam je! pre nego što ustanete pitajte domaćina gde je wc, iako ste već snimili gde je, fora je u tome da ne pomisli da vam se toliko mnooogooo ide.
- lagano ustajte, bez naglih poteza, ali pazite da sve to ne izgleda kao "robo dance" i odšetajte do klonje u Napoleonovom stilu!
- ulaskom u kazneni prostor ubrzajte sve telesne aktivnosti! spustite dasku, odkopčajte kaiš, šlic, jednim potezom svucite sve slojeve odeće, sputite dasku!
- gubitak krvi u glavi, mrak pred očima, tunel sa svetlošću i lagana drhtavica u prvom trenutku sladostrašća, kada strano telo napusti organizam.
- sledeći trenutak je već comeback to the real life! ne, niste u mrtvačnici kafilerije, pustite vodu odmah i to ponavljajte koliko puta je neophodno, samo pazite, domaćini su navikli da prepoznaju zvuke svoje wc šolje.
- izvedite sve u što kraćem mogućem
- jbte papir! gde je?! gde su novine? gde su mi jebene papirne maramice?!
- Allahu Ekber imaju bide!!! sada samo još snimite neki umazani peškir ili korpu sa umazanim vešom da ne bi morali baš da izlazite sa mokrom guzicom.
- dišite duboko kako bi što pre reciklirali sav vazduh iz wc-a.
- kad se vratite za sto ne palite odmah cigaretu, bićete provaljeni, a i kaplice za oči je dobro nositi sa sobom.

Komentari

+++++definicija dana:)

Riječi govore više od hiljadu slika.

E, da me streljaš ako ovo ne bude definicija dana! :D
Puls, naravno. +

Usran bez papira- najgori osećaj.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:):):):):)

+
već proživljeno s tim da je bila na snazi neka redukcija vode na snazi pa se čekalo da se u kofu sa džogerom nacijedi iz slavine zadnje kapi,koje naravno nisu napravile ništa pa se zamaskiralo sa tonom toalet papira.Srećom krovni prozor sa širokim cugom je isisao smrad za koji sam ubjeđen da je promjenio agregatno stanje u neki krući oblik

zadnja recenica je genijalna :D

Ova definicija je debelo podcenjena! Glasno sam se smejao :D +

Ne pamtim da sam se skoro ovako ismejao na neku definiciju +++++++

brutalno! jednom sam pricao pola sata sa drugaraom o ovoj temi...on mi napricao toliko o tome, da sam plakao od smeha...tek sam tada poceo da obracam paznju na to! +

ahahah..morao sam jos jednom da procitam..ali deo "hladan znoj prekriva čelo i reže stomak - setite se reči Gospodnjih "Bdite i molite se! Duh je srčan, ali je telo slabo" pokidao si me!

Allahu Ekber imaju bide!!! sada samo još snimite neki umazani peškir ili korpu sa umazanim vešom da ne bi morali baš da izlazite sa mokrom guzicom.
- dišite duboko kako bi što pre reciklirali sav vazduh iz wc-a.
- kad se vratite za sto ne palite odmah cigaretu, bićete provaljeni, a i kaplice za oči je dobro nositi sa sobom.

Ja sam oduševljen...stvarno. Omiljeno!

Vršenje velike nužde u pojedinim javnim WC-ima tipa TC Ušće je baš kul. Milina.

jedan vazan savet za sve: UVEK IMAJTE POTKOSULJU!!!!!!!!!!

Bravo!!!Koja dobra zapažanja!Samo bih još dodala da treba tako sesti na šolju da se hermetički zatvori i ne mrdati pre nego što se povuče voda da što manje miomirisa izadje iz šolje.Jeste da vam zadnjica pritom može biti isprskana,ali obzirom na učestalost ispiranja šolje valjda nema mogućnosti zaraze.

svaka cast...posvecenost temi je 100% i sve je realno...+++

Jedan savet:
Ako neće da ode nađite lavor, napunite ga vodom, i žustro cimnite unutra sa ivice vc šolje odlazi ko po loju... I plus se manje čuje nego povlačenje.

Hahahahah super objasnio korak po korak, iskusno :D
"- dišite duboko kako bi što pre reciklirali sav vazduh iz wc-a." - na ovo sam se presek'o!

"- ulaskom u kazneni prostor ubrzajte sve telesne aktivnosti! spustite dasku, odkopčajte kaiš, šlic, jednim potezom svucite sve slojeve odeće, sputite dasku! "

Odradite sto brze ove aktivnosti da ispadne kao da ste pishali a ne srali, tako da krivac ispadne korisnik wc-a pre vas. +

,,gubitak krvi u glavi, mrak pred očima, tunel sa svetlošću i lagana drhtavica u prvom trenutku sladostrašća, kada strano telo napusti organizam. "

ovaj deo me jebeno mnogo podseca na onu scenu iz trejnspotinga kad renton kenja u onoj kladionici... hahahha ti si kralj!!!

mogao si samo da kazes Patizan na Marakani i da ne duzis

+, *, like..
jesam neshto propustio?

Grigorije Oster, Stanologija.

цркох од смеха :)

Koji kreten je pritisnuo - ????!!!

@Tarcen
Vrv onaj koji je prekasno video ovu definiciju(savet) :))

Dobra, dobra! +

odkopčajte kaiš

lolo

Lagana drhtavica - redovna pojava.
Pregotivno, prejebeno +