Prijava
   

Srbijanka Turajlić

Jedna od retkih izuzetnih profesora sa Elektrotehničkog Fakulteta. Izdvaja se od većine profesora time što su joj studenti zaista bitni. Žena koja pokušava nešto da promeni i od toga ne odustaje. Karakterna osoba i, pored malog broja sličnih profesora, razlog zbog koga još uvek imam vere u Elektrotehnički fakultet i Obrazovni sistem RS.

Napomena:

Kao svršeni student ETF-a, nemam razlog da "podilazim" bilo kom profesoru. Čisto da napomenem, kako retke reči hvale ne bi bile pogrešno protumačene. Generalno, možda mi mogli više da pišemo o pozitivnim stvarima. Nije ovde sve tako crno.

Komentari

stvarno, izuzetno pozitivan lik.

da, gotivna je, samo šta ona predaje na etf-u? električna kola, šta?:) pošto je meni oduvek delovala kao profesorka dif-a ili vojne akademije :)

jebote definiso si opssobu koju 0.000001 posto osob sa vukajlije zna

Nije ovde bitno koliko posto ljudi na Vukajliji zna ženu. Nisam napisao definiciju zbog pluseva ili minuseva već zbog same osobe o kojoj je bilo nekoliko ogavnih definicija koje žena nikako nije zaslužila. Jedno je kada pljujemo raznu bagru, a drugo kada je neko ovakav u pitanju.

pa dobro bre odgovori šta predaje na etfu?

Meni je predavala predmet Signali i Sistemi...

Svaka čast, plus k'o vrata. Žena je stvarno zmaj i sve ostale defke su prosto ogavne.

Inače, osim Signala i Sistema, predaje i Upravljanje u realnom vremenu i Upravljanje industrijskim procesima. Dakle, ekspert je za industrijsku kontrolu i automatizaciju i imala je još tokom svog školovanja, pa i kasnije u karijeri, kontakt sa gotovo svim najvećim facama iz sveta automatike.

Не знам каква је као професор, али о њеном друштвеном ангажовању немам речи, повраћа ми се.