Prijava
   

Sretan nikad zakasnio nije

Deviza mog dede, narocito u situaciji kad negde treba da se zuri, i on bas tada ima 100 kade i 500 evo, dovoljno da svako u okolini popizdi, na celu sa mnom, ali on to ne haje, samo blag osmeh, sesir nakrivio i gleda pravo u oci.

Ajde bre deda, pa jesmo rekli Milanku da cemo doci na slavu u 3 sata, pogledaj vec je 15 do 4 a ti se jos brijes, nisi ni odelo izvadio iz plakara, ne moramo uvek zadnji da dodjemo, uvek u cosku sedimo, i za nas posebno moraju da postavljaju, onda mi se i ne jede.

Jeli bre ime dedino, pa sta je tebe deda ucio, jos kad si pre dve godine srlj'o na onu malu Stanojkinu dole iz sela, sretan nikad zakasnio nije!! i sta je bilo posle, ko je koga vijao, a? ?

dobro deda, znam ko je koga posle vijao prvi, samo pozuri...

pusti onda da se obrijem kako Bog zapoveda, i idi sipaj nam po jednu rakiju za sretna puta umesto sto mi tu letis oko glave ko leptirica.

Komentari

"Jeli" zajedno, "bog" velikom slovom.
Na mom profil piše zašto -

a otkad se to Bog pise malim slovom ? ? a ono sam gore pogresio ...
a ti sto idealizujes sve definicije po duzini, jbg, to je tvoja stvar....

@Industrial: Za "je li" se slazem u potpunosti, a sto se tice drugog dela tvoje recenice, nevezano za poster, kol'ko znam, po pravilu pobozni ljudi pisu Bog, a ateisti bog...
Uzgred, pisanija na profilu ti sadrzi i pametnih izjava, ali i nekoliko glupavih stavova u kojima apriori odbijas neke stvari... Sto samo po sebi umanjuje mogucnost da ces pronaci smeh i zadovoljstvo na Vuki...
PoZz, Uros

Bog se biše malim slovom, kao kralj, car , princ itd.
A ovo za dužinu, pa naravno slažem se ali objasnio sam i to na profilu. Mislim da je ok 2-3 reda, u skladu svakog rečnika (što se vukajlija trudi da bude) ali nešto duže(pola strane itd) je stvarno mnogo i nije za ovaj sajt.

Koliko reci oko jednog minusa.

Jebeš minuse, eve ti ga plus!

Što je ovaj industrial neki zamršen čovek.
No...evo tebi + za definiciju mene je zasmejalo i to mi je dovoljno.

hahaha, hvala hvala :)))
ma slucajno sam napisao "jeli"... kao da je ti bitno sada... a sto se tice reci Bog, pise se velikim slovom... i u nasam recniku i u stranim...
ali necemo o tome...

ko sto moj deda kaze " idi sipaj nam po jednu rakiju bolje" :))

Zaboravih + i od mene (:

"Bog" se piše velikim slovom, pošto se radi o jednom i jedinstvenom bogu. Jedino ako se radi o nekom od mogućih više bogova (npr. bog rata), onda se "bog" piše malim, a njegovo ime velikim (bog rata Mars/Ares). I nema veze sa ateistima i vernicima. A sve i da ima, deda iz definicije je vernik, jer deda je oldskul. :))

+ od mene, simpa je definicija.

Alah je muslimanski bog. Ili je Alah muslimanski Bog ?
Isus je bog. Ili Isus je Bog ?

ej dunja... kad smo vec kod dede... jos se u Tita kune, a slavu nije slavio nikada... tako da... :))))
ali svejedno, u pravu si :))

jos se u Tita kune --> ahahaha! :))

Skoro sam imala predmet Pravopis srpskog jezika, pa mi je ovo sveže. Inače ne volim da pametujem. Bar ne mnogo. :)

neka, i ne treba :))) znas da oni sto puno pametuju uvek prodju kako ne treba :))) nemoj da prodjes onda kako ne treba :)))))