Prijava
   

Srpski bob tim

Grupa entuzijasta sličnih kriketašima iz Marinkove Bare ili karlingašima iz Žednika. Šačica alternativaca željnih pažnje koji su naučili pravila nekog marginalnog sporta, napravili savez i proglasili sebe reprezentativcima.

Dobar način da se izmuzu pare iz Olimpijskog komiteta ili Ministarstva sporta.

- Brate, čemu žurba? Daj da srolamo još jedan.
- Žurim bate, idem kući da gledam naš četvorosed.
- Uuuu, al' tebe radi, maćoreeee, 'nači 'ladno spajaš trosed i fotelju?
----------------------------------------------------------------
- Alo, čobane, otkud ti ta treša sa vezenim grbom?
- E moj ti, upravo gledaš reprezentativca Srbije u bridžu.
- U čemu?
- Ma, lore na engleski način, jedini znam pravila u zemlji, pa eto...

Komentari

Ahahahaha, ojebalo;))))

Samo me interesuje koji su ovo smislovi opleli po minusima. Aplauz za defku.

Danak neiskustvu, moj asate :)

Zloban si, eto šta.
Samo me zanima gde treniraju ovi tvoji biatlonci :-p

Prvi srpski bob tim činili su bivši atletičari, koji su u nedostatku uslova za zimski trening igrom slučaja gurali bob kako bi ostali u formi i skontali da će bolje proći u zimskim sportovima, gde su nabacili opasno dobre sponzore za manje od nedelju dana, što u atletici nije bilo moguće (iako su čak pokazivali bolje rezultate). Eto, čisto malo dodatnih informacija :)

vidiš kako se pravi piar :)

garant su sedeli u nekoj BG kafani i uz točeni Jelen Grejp smislili foru da zimuju u Sočiju, mojne nama te poslaničke priče, mi smo naši sa Vukajlije :))

To smisliše još za prošle igre, u Vankuveru valjda. Tada su još bili nubare, a sad u Sočiju su bili pretposlednji.

a sad u Sočiju su bili pretposlednji

Kao da je mala stvar pobijediti Jamajku, ne omalovažavajte momke.

AHA! Znači zimovanje u Vankuveru, Soči je kolateralna šteta jer sad n'umeju da se izvuku!

Jamajka ima dugu istoriju bob reprezentacije, još od Montreala ;)

Jebote koliko puta sam u bleji započinjao priču da nagazimo taki neki sport
+

Da dodam, lično poznajem i reprezentativku i osnivačicu domaćeg saveza podvodnog hokeja. Nije problem da uz pivo samo istražimo koji sport kod nas još uvek nema savez, a "preti" da postane olimpijski sport u narednim godinama i voilà.

ima onaj lakros što 'vataju leptire po terenu :)

Imamo li karling tim?

Australijski ragbi, ocu da budem selektor!

imamo karling, setili se već ljudi jbg...

ima onaj lakros što 'vataju leptire po terenu :)

hehe, smešni su, treniraju na Adi leti :)

Hm, da spojimo gej i gej pa da napravimo lakros na rolerima tim i treniramo na Adi?

Bleja dva puta po 45 minuta bez konkretne teme za razgovor, jedan tim, do 7 ljudi, kazneni poeni ukoliko neko sklopi dve rečenice i nadoveže se svojom na tuđu.

Nato, to je dobar osnov za umetničku akciju :)

Pa gde bridž nađe, bridž je kul i uvek se igrao kod nas. Kao da si rekao šah. Kao ne-fizički sport nigde nije naročito popularan, al daleko od toga da je potpuno marginalan.

Poznajem bivšu reprezentativku, jedna od najboljih kod nas, čak sam i išao kod nje na kurs u nekom trenutku, ali nisam naučio da igram, jer su zaista komplikovana pravila, a nisam se dovoljno posvetio.

Nije da je naročito teško postati reprezentativac ako umeš da igraš, ali i naučiti osnove je mnogo posla i to ne ide tek tako iz zajebancije.

Igranje karata nije popularno kao nekada, ali bridž je kralj svih igara karata. Porediti loru s bridžom je bezveze, kao da porediš iks-oks na devet polja sa šahom.

Ја сам за то да послушамо Френкија и прогурамо кафанску тучу као олимпијски спорт. Наши такмичари неће моћи да се жале како немају где да тренирају, цела ибарска магистрала ће им бити тренинг центар. Иначе за дефку +

неки познаник иста прича за карлинг, као њих тројица једини у земљи тренирају, оформили репрезентацију, слали их по иностранству и сад ће још изгледа да се огребу и за националну пензију. будалаштина. а и овај боб кретенски спорт, седнеш у санке и спушташ се непомично уау.

Ski skokovi...a i ako imamo to cudo (mada cisto sumnjam) ne bi trebalo da bude tesko da se upadne u reprezentaciju. A i za skeleton i sankanje mislim da je lagano....

Realno, boli ih tuki. Kao da vi nebiste iskoristili tu priliku da odete do Sočija na par dana ekskurzije. Nisu oni krivi što nemaju prave uslove za trening, da imamo stazu imali bi i bolji rezultat.

JEDINI ZNAM PRAVILA U ZEMLJI HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

dok sedis za kompom, svi sportovi su laki. Ajde bre cobani, cuvajte ovce. Podrzavam kafansku tucu. Dudje u razmatranje za letnje.