Prijava
   

srpski fudbaleri

Veoma prepoznatljiva vrsta. Od ostalog gradjanstva izdvajaju se po veoma suptilnom stilu oblacenja i jos ponekim stvarima. Oblacenje podrazumeva najnoviju trenerku sa lastisom za stezanje nogavice, patike (po mogucstvu air max ili puma ferrari),a kao neizbezan detalj tu je sweet years majica. Pozeljno je da majica ima neki detalj koji šljašti, npr. cirkone.
Tako obucene mozete ih videti u brojnim kaficima, kladionicima, na ruletu itd.
Ako popricate sa njima saznacete da oni vec imaju ugovoren inostrani angazman, u madjarskoj, bugarskoj, rumuniji, a da je trenutno igranje u nasoj trecoj ligi njihov gest zahvalnosti prema domovini.
Naravno reci ce vam i kako su za njih interesovanje pokazali partizan i zvezda, ali da "šef" nije hteo ni da cuje jer bi se neodostatak takvog pojedinca u njegovoj ekipi itekako osetio.
I za kraj ono najbizarnije. Ako se slucajno tokom prenosa lige sampiona ili utakmica reprezentacije nadjete u kladionici sa pripadnicima gore navedene vrste cucete i da su oni bili mnogo veci potencijali od vidica, ivanovica, kezmana, obradovica i kako su im se smejali u mladjim kategorijama.

Komentari

ja sam veći talenat od kežmana!

Od mene + ali postoji verovatnoća da ti je izbrišu