Prijava
   

Srpski rulet

Tuširanje sa uključenim bojlerom.

Komentari

da li je nekog nekada drmnula struja dok se tusirao sa ukljucenim bojlerom i da li poznaje nekog kome se to desilo? iskreno mislim da je to mit pa me zanima

Generalno je mit, ali su nam babe duboko urezale taj strah u kosti. Zato sam i napisao :)

Mislim, dešava se.. Ali ni približno toliko često koliko bi čovek pomislio iz tih priča

cuo sam i ja price, ali ne poznajem nikog ko poznaje nekog kome se to desilo.
to je ona fora kao nisam nikad jebo al mi reko jedan sto je gledo da je dobro. isto i sa gledanjem tv-a dok grmi, kao mora da se ugasi. ako mora cemu sluzi gromobran? zar ne bi trebalo da su dosad izmislili nesto bolje? bojler od koga te nece drmnuti struja i gromobran koji zapravo brani od groma?
to je glavni problem ne samo srbije vec i celog sveta. u srbiji narod nema leba da jede a mi se bavimo psima lutalicama i slicnim glupostima. isto mogu da cepaju atome a ne mogu da naprave siguran bojler. otisao sam predaleko al to je poenta :)

Moju kevu je zadesila ta nepogoda, kaze da nije strasno. :D

Od kad znam za sebe, tusiram se sa ukljucenim bojlerom. Nikad me struja nije drmnula, cak i kad sam par puta slucajno polio bojler. Al znam ljude koji su stradali od ugljen monoksida iz plinskog bojlera. A sto se tice onog groma, i te kako moze da ti sprzi elektroniku po kuci, desilo se meni licno. Nije raspalio u nasu kucu, vec pitaj boga gde u neku banderu. EPS je stetu refundirao samo onima koji su imali debele veze, a mi ostali... Pa poduvali smo ga.

To za bojler nem pojma, nekad ugasim, nekad ne. Nijednom dosad nisam izgino.

A za tv je valjda bila fora pre dok su bile antene, pa neki džekovi, predajnici, ne znam baš tačno kako to ide, uglavnom je vezano za to. U to je mogo da tuče grom. Sad mislim da to ne važi, ali ostala priča.

angel moze da sprzi elektroniku to je cinjenica, ali da li ima razlike ako je tv upaljen ili ugasen? to mene zanima. ali mozemo samo da nagadjamo dok se ne javi neki strucnjak :D

I bojler i kada baba upali ringlu da kuva kafu ili podgreva pasulj!!!

Ma za bojler je mit 100% sam siguran. ili mozda su praistorijski bojleri drmali nekad.

A za TV- valjda ako je ukljucen u uticnicu moze da mu jebe kevu ako udari u blizini, isti slucaj sa kompom i ostalim aparatima. Znaci iako je ugasen ako je prikljucen na mrezu moze da nastrada.

Nije mit bez osnova. Dešava sa kada instalacije izvode "majstori" koji su iz tehničkog imali poklonjenu dvojku. Mora da bude korektno izvedeno uzemljenje, za slučaj da u bojleru bude neki kurcšlus. Bilo je i smrtnih ishoda.

Ja pre mesec dana definisao isto, nisam ni pretražio dal ima