Prijava
   

Šta je to Kosovo?

Mnogi na dato pitanje odgovaraju čisto rezonski navodeći da je Kosovo prosto region na jugu Srbije, pretežno naseljen Albancima koji zbog svoje mnogobrojnosti, lobiranja i podrške velikih sila zaslužuju da prisvoje taj komad teritorije za sebe. Nije to Kosovo brate moj, Kosovo je nešto drugo...

Kosovo je kad si stao pred devojku koja ti se sviđa i čitavo telo ti se treslo, glas otišao u kurac, pocrveneo si kao bulka ali ipak si joj prišao, i nisi zažalio zbog toga. Kosovo je kad si video da ti tri lika tuku najboljeg drugara i uskočio si iako si znao da iskustva u tuči imaš samo iz sećanja od gledanja Brus Lija. Kosovo je tvoja majka koja je u trećem mesecu trudnoće, kada su joj rekli da je trudnoća superrizična i može ostaviti posledice po nju za ceo život, ipak odlučila da te rodi po cenu svega. Kosovo je pas koji skače na medveda da bude raskomadan, samo da spasi vlasnika koga voli. Kosovo je kada je napolju minus 15, ti imaš ženu i troje dece i još pola džaka brašna, nude ti da pređeš u katolike uz sve beneficije a ti pogledaš svoju čeljad i kažeš NE. Kosovo je bilo na Ceru, na Kolubari, na Solunskom frontu i Kajmakčalanu.

Bez Kosova u sebi svako od nas je onaj čovek koji kad ga opsuju on prećuti, kad mu izjebu ženu i majku njegove dece on pruži ruku jebaču i baca neke fazone tipa "he he hvala ti što si mi pokazao šta je kurva", dok se u sebi kida i raspada i potiskuje najljudskiji poriv da očuva obraz i isavija kurvara štanglom. Bez Kosova u sebi si ljiga i pičkica. Sa Kosovom si smetnja, a bez njega hvaljen sa svih strana a zapravo ne ceni te niko i ti to u sebi znaš. Kosovo su ona stvar, ona muška koja su nekom čudnom kontraspregom povezana sa čelom da što su veća i teža čelo je uspravnije. Ako ne nosis Kosovo u sebi, zapitaj se šta si.

Na Kosovu se prelama sudbina cele nacije, sudbina svakog pojedinca. Kažu kako ga reintegrisati, biće u parlamentu 20 posto Šiptara? Nema veze ja ne dam svoje. Kažu bombardovaće nas ponovo. Ne dam. Prete. Ne dam. Nude dijalog. Može ali ne dam. Nude pare. Ne dam. Ukinuće nam kredite, staviće sankcije. Ne dam. Optužuju. Ne dam. Ubiće te ej. Ne dam. Ti si lud. Ako dam onda sam već mrtav kao čovek. Ubij pa uzmi, ako možeš.

Kosovo je i tvoj ćale koji napuši kurcem svog šefa jer te je njegov sin dirao a tebe nauči da mu sledeći put sašiješ šamarčinu da te se seti kad ga bude u penziji žigalo to mesto, i posle dobije otkaz i radi na trafici za 25.000. Znaš zašto? Zato što ne da na ono što voli. Ne da bandi da dira svetinju, ma koja cena toga bila. E to je Kosovo. Zato ga i ja ne dam. NE DAM.

Komentari

A srce Srbije, to ništa?

PUŠTAJTE OD BAJE PREPELICE
IDEMO VRĆAT KOSOVO!

+
ЈЕС АЈМО РЕЈЗОРОВИМ ТАСТАТУРАМА УДАРАТИ ПО ЛОБАЊАМА ОКЛОПЉЕНЕ ВОЈНИКЕ ОВЕКА.

kosmopolita na 'Šta je to Kosovo?'
https://m.youtube.com/watch?v=-ndBhuwr4oA

Puštaj Baju, pak šalji u vojsku...
SRBIJA SE UMIRITI NEĆE!

Kud god da krenem, tebi se vraćam ponovo
-

Свака част, овај човек што је ово написао је господин!

Nezaboravna fotografija koju moj ćale čuva sa ratišta 91/92, Vinkovci, grafit na spaljenoj zgradi: "Hrani sina pak šalji na vojsku, Srbija se umirit ne može".

ТО БРЕ, ЛО-ЖЕ-ЊЕ! ЕНО ТОРАЗУЛУ И БОМБАШ ОТВОРИЛИ ТРЕНИНГ КАМП НА РАВНОЈ ГОРИ ЗА ОБУЧАВАЊЕ МЛАДИХ КОМАНДОСА, У ТОКУ ЈЕ ОБУЧАВАЊЕ ЗА РАТОВАЊЕ У ЗИМСКИМ УСЛОВИМА, НАИМЕ СЕДИ СЕ УЗ ШПОРЕТ И ЛОЧЕ КУВАНА РАКИЈА, ЈА НАВИЈАМ ЗА ВАС МОМЦИ, ДАВАЋУ ВАМ ПОДРШКУ ИЗ КАФАНЕ УЗ ПОКЛИЧ ИДИТЕ НА КОСОВО ИДИТЕ НА КОСОВО

Džabe kad se mi ne pitamo nego Vučić, a on će ga dati

Неће, вјеруј ми на ријеч.

Подржавам.
Као неко ко није од тамо, нити имам некога од тамо, слажем се.

Kosove Republjik +

Hahaha dojajan avatar Roki, sećam se tih plakata

Jel imaš onaj Ko laže i gleda vas u oči

Ех, кад би сви овако размишљали...

Брате само да знаш , ти си прави , свака част за ово јуначино , кад би сви овако размишљали било би лепо у сваком погледу, као што си навео , није то само територија , покрајина , држава како неки кажу то је НАШЕ СВЕ ШТО НАМ ЈЕ ОСТАЛО колико год неки причали , ту наше срце куца то је огњиште наше а овај што има аватар нато пакта нек нам се напуши курца мајку ли му јебем пацовску , изрод погани

Kosovo je Srbija! Smrt Albancima!

Свака част. Ја кад видим нешто срчано кажем "још рађају мајке Обилиће"...

A Prištevac se samo šeretski smeje...
Nemam više trinaest godina, pa mi je ovo baš loše. Sad ima da bude da nisam patriota. :(