Prijava
   

Stradanja mladog dizelaša

Njegovo pismo njoj (iz zatvora):

Draga Sanela,
Znam da ti moj Golf ne znači puno, da Mirko Bubreg vozi BMW i da si zato sa njim. Ja sada nemam puno toga da ti ponudim, ali, veruj mi da ću uskoro biti bogat čovek, samo da izađem. Žika Slina, Vlaja i ja završićemo jedan poslić, a Bubreg će tad biti bubrešćić i molićeš me da budeš sa mnom, a oko mene će se tući druge. Ja ti zato sada nudim priliku da se predomisliš i da budeš moja devojka, paziću te ko zlatnu kajlu što mi dao Legija kad je živeo kod nas u komšiluku. Razmisli. Inače, srce mi se cepa i znači, baš mi je gadno da slušam kako se voziš u onoj bembari.
P.S. Dobro znaš da uvek tu sam ja, dobro znaš da neću nikada da te ostavim, da te zaboravim, dobro znaš da uvek tu sam ja!

Voli te tvoj Šone

Njeno pismo njemu :

Dragi Šone,
Više nisam sa Mirkom, on je pao prošle nedelje i verovatno ćeš ga sresti tu u CZ-u. Kad ga vidiš, bolje se skloni,jer zna da si mi pisao. Sada sam sa Božom Britvom (znaš onaj što živi na Senjaku, vozi jaguara)i baš nam je lepo, idemo na krstarenje Mediteranom, tako da neću biti tu kad izađeš,al poslaću ti razglednicu.

Kis kis!
Sani

Komentari

Boro, Boro. pilsPlus.

Sanela je prava dušica.

+ Нема шта, заиста! И наслов је одличан.

sanelaaa, sanelaaaa, zašto me nisi 'telaaaaaaa....

ко даде - ? Бем му дандало, баш је убер може да се сними серија на јавном сервису из горе приложеног, свака част од мене +++ :)

Hvala F, a što se ovih minusa tiče, znaš da Vukajlija ne bi bila to što jeste da nema hejterizma.

Već sam pilsPlusovao, morao samd da se vratim i napišem: Ako ovo ne bude defka dana biće prava šteta!

Hvala Ban, Jelen za tebe :).

+
Sanela, Sanela, ubila te salmonela!