Prijava
   

Stranci u JSL

Uglavnom igrači sa afričkog ili južnoameričkog kontinenta, diskutabilnog kvaliteta. Uvek se najavljuju kao "transfer bombe", ali retko ko od njih pokaže nesto. Posle epizoda u Partizanu ili Zvezdi,koji naravno jedini imaju novca da ih plate, odlaze u neke nepoznate klubove, petu ligu Francuske, šestu ligu Engleske, a kada odu tamo, greju klupu. Čovek se prosto zapita da li naši skauti imaju oči. Najavljivani kao velika pojačanja,koja će uzdrmati našu i ovako jadnu ligu. Uglavnom završe kao veliki promašaji, koji samo uzdrmaju novčanik i srce prosečnog Srbina koji pola plate ostavi u kladionici i kune majku svima njima kad se ispromašuju.

~ Barkos u prodoru, prolazi golmana, ostaje mu samo da pogodi gol iiiii promašaj, uspeo je da promaši ~

" Marš, konju jedan južnoamerički, ko ti dade te kopačke i taj dres, ne bih ti dao da mi vodu nosiš "

Komentari

Minus. Barkos je prvi strelac neke južnoameričke lige...

Argentinske. Ali u Zvezdi nije mogao vola u dupe da pogodi. Isto kao onaj Salas, lik otišao u Vasko i na prvoj tekmi dao četiri komada. Užas!

Jeste, bio je prvi strelac tamo. A ovde ne znam da li je uopste postigao gol. On i Salas su najavljivani kao zvezde, a nisu nista uradili, kao i većina njih koji su igrali u Zvezdi.

Jebiga kad se sporcki direktori vode onom Preko crnja.... Što mi drago što su se Hrvati sjebali na SP u košarci, sve zajedno sa onim čamugom!