Prijava
   

Studentska depresija

Depresija u koju potoneš kada se na Vaskrs probudiš u studentskom domu, sama, okružena knjigama, doručkuješ margarin, hleb i jogurt, a prazničnu atmosferu čine samo 2 buđava jajeta u frižideru.

Komentari

srecan Uskrs. ajd dodji kod mene, ako si ti u pitanju...zena, klinci i ja smo tu, klopa i tako...

Hvala i tebi takođe srećan praznik :)
Hvala na pozivu, ganuo si me, najiskrenije. Ja sam u pitanju. Odlučila sam da žrtvujem prazničnu gozbu i veselje, zarad knjige i učenja. Tako da bila depresivna ili ne, šta je tu je, cilj sam postavila, valja ga ispuniti :)

nemoj lose da me shvatis, nije danas dan kad covek treba da bude sam...danas je dan ljubavi, prastanja...prastanja i samom sebi...ako jos mozes da stignes kod svojih ja bih ti najiskrenije preporucio da odes na bas bez razmisljanja... ako neces ili ne mozes, poziv i dalje cazi...

Скор потврђује тезу да људи воле да чују да је неко унесрећен. :)

ne mora da znaci... mozda je ljudi razumeju i saosecaju s njom

serif

ote mi rec iz tastature

ma radim jutarnju gimnastiku po tastaturi pa sam malo brzi i razgibaniji nego obicno :))

Bar imaš frižider u domu... :-P

Ćorkane, blago meni,a? :)
Džimi, mora da si ti dao ovaj jedan minus, jer ti je teško kad čuješ da sam ja nesrećna :) šalim se

Blago, jašta, mi muku mučimo sa očuvanjem namirnica, moramo, jadni, odmah sve da pojedemo, a hrana iz menze dojadila... ;-)

Jebala si nam majku svima. Ti bar imas margarin u stanu, ja nemam ni dva budjava jajeta ;]

Nemas Vremena da Slavis Vaskrs a imas da definises ovde ?!?! E SESTRO ....

Definišem na pauzama, dok učim. Ja slavim Vaskrs, samo bez gozbe, bogate trpeze i porodice. Ali zašto bi to i bila poenta slavlja. Krivo mi je što nisam sa mojima, ali prošla me je jutarnja depresija i svesna sam da samo uz veliki trud može uspeh da se ostvari. Bogdane, BRATE, ne budi zlurad.
Melkijades, preguraćemo mu nekako :)

jbt, da l je moguće da ovo nisam komentarisao... e kad sam ovu definiciju pročitao, prijavio sam se na vukajliju... ČESTITAM SAM SEBI, ŠTO SAM SI NAŠAO ZANIMACIJU ŠTOGOD...