Prijava
   

Sunđer

Skolsko pomagalo povereno na cuvanje redaru. On je duzan da ga posle casova nosi kuci. Ali, najvise sluzi da se zaboravi i izgubi i da to povuce niz uzrocno-posledicnih dogadjaja, pa da neko bude redar dva meseca. Barem je svako od nas ko mali morao da kupi jedan sundjer jer se prethodnom koji je morao da cuva izgubio svaki trag.

Je li, bre, redar, pa sto je tabla neobrisana, jesam reko da treba devet puta da se ogledam u nju?
Ostao mi sundjer kuci (citaj: pojma nemam gde je).
Da kupis odma novi, a ovim sto ti ostao,se kupaj kuci.

Komentari

a, kako si me podsetio na osnovno-školske dane...beše to davno pre više od decenije :)
+++

:)
ja hocu da se vratim malo tamo...samo malo.

Vlajko, ne kazem da sam isao u neku burzujsku skolu, daleko od toga, ali mi smo nase sundjere ostavljali u skoli, na onom "oluku" od table.
Mislim - sta da radis sa sundjerom kad ga ukrades? Da brises po komsiluku? :D

Če,bratee.... Što si buržuj? Znaš li koliko se kokaina može dobiti na ulici za 100g čistog sunđera?!
:P

Mi smo za vrijeme rata nosili i kredu i sunđere sa sobom. Poslije smo ostavljali u školi, ali su redovno nestajali. Stvarno ne kontam šta će kome glupi sunđer...

:) za sve komentare.
Ne mogu da se setim, zbog cega neko krade sundjere, al te stvari su se desavale. Mozda smo ih nosili kuci, da ih ne zdipe ovi iz sledece smene, kuriri i drugi. Isto smo u osmom razredu kao dezurali na ulaznim vratima i zapisivali ko udje u skolu. Zamisli idiotizam. Svako je hteo da dezura, da ne bi iso na casove. Cudne stvari.

vlajko, ako si služio vojsku trebalo bi da se setiš zašto se krade sunđer. krade se zato što je tebi neko ukrao tvoj sunđer. u vojsci se kradu:košulje, čime, čiste čarape, veš..... puške malo ređe.od mene ovog puta samo običan +z