Prijava
   

Super smo se proveli/e na fotografijama

Nepisano pravilo: stepen dobrog provoda je obrnuto proporcionalan učestalosti fotografisanja istog. Samo uzimanje kamere u ruke, učestvovanje u zabavi kroz objektiv i manično ganjanje ostalih prisutnih da se nameste, nakeze ili prisilno naprave „foru“ automatski se kosi sa dobrim provodom. Taj dobar provod je iza kamere, a ne ispred nje, i odatle sledi veliki debilizam onih foto-amatera (ipak čitaj: amaterki, jer se to ne-nosim-roze-majcu-muškima ne dešava) koji pokušavaju da vam fotografijama prenesu svoje nezaboravne trenutke.

Tri ženska skrndelja na moru. Pojedine faze se ponavljaju iz dana u dan.

1. Slike u autobusu – dve spavaju jedna drugoj na ramenu. Treća slika, prvo njih na „prepad“ (onako čupave i bez šminke), pa onda svoj preeksponirani buljavi anfas. Posle će da zamene uloge.

2. Oblačenje kupaćih kostima – jedna proba jedne gaćice, pa druge, pa treće... Pa onda da drugarici da proba njene... Pa kao slučajno ih treća slika dok su bez gaća...

3. Na plaži – Žizel u plićaku, Hajdi Klum na pesku, Pamela na lažaljci, Mič Bjukenon u dubini... Pa obavezan fotosešn mazanja kreme za sunčanje i sisanje cevčice uronjene u limunadu u obližnjem kafiću... I da, par lokalnih debil-bildera iz istog kafića.

4. Obilazak lokalnih znamenitosti – Jedna pored lokalne crkve, pa druga, pa treća, pa sve zajedno, da po dve. Ista situacija i kod neke veće fontane, obavezno kod pristaništa za jahte, neke veće vile, ili interesantnog izloga.

5. Večernji izlazak
a) Prvi sešn: spremanje u sobi. Ovekovečeno: pranje kose, sedenje na WC šolji, lakiranje noktiju, oblačenje (svako veče obavezno različit outfit).
b) Drugi sešn: izlazak. Obavezno „spontano“ slikanje na šetalištu, dok se ostali sklanjaju, sapliću, krste. Slikanje pored tuđih besnih kola (moto: sve skupo što nemam, posedujem na fotografijama). Dalje, ispred kafića, u kafiću obavezno sa nekim alkoholom, da se vidi kako su opasne. I neizbežno foto-’vatanje nekog crnca ili neke poznate ličnosti iz sveta šou-biza.

Komentari

Ban, sad si prešao na malo pivo :)), da nisi nešto prehlađen?

Ekskurzija u četvrtom srednje: ,,Ej, eno ga crnac,ajde da se slikamo!!!!!".
Odlična definicija.

primer pod 2. treba imati u vidu da se polne bolesti ne prenose isključivo seksualnim kontaktom... za pošast sva su sredstva zarad ostvarivanja cilja opravdana...

Potemperamentisala si stil. Postala opasnija od ovih sto se slikaju.
:-)

kaže se anfase, ne AMFAS, inače +

anfas, greška u kucanju.

+ A sad je sezona letovanja... Ja sve te slike moram da gledam da ne uvredim neku drugaricu...

+vala stvarno ucestala pojava sada

A imaš li ti te slike od tih skrndelja da ih ja malo proučim?

@Lud: Okačiću slike čim ih ukradem :). Kad sam već morala da ih gledam i da im se "divim" :))

treba ovde napraviti da mogu da se daju po 2 plusa za extremne slucajeve. Bas bedak, dao sam ti samo jedan....)))

+
pazi kad sam tek sad video ovo...i na prvoj recenici sam dao plus, jer sam bas danas pricao tu istu recenicu...
Kralju!