Švajcarska

Absent 2011-08-22 00:02:21 +0000

Zemlja vladavine žena. Reinkarnirano kraljevstvo Amazonki na hi tech nivou. Toliko su izmrčili zakone da muškarac može da uspe samo ako je peder ili je kastriran. Ali muškarci ponešto i rade u Švajcarskoj. Skupljaju suvo lišće u parkovima, igraju tenis, igraju se švajcarskim noževima, muzu ljubičaste krave, manekenišu satove i daju intervjue kako je njihov pretežno ženski parlament i ženska vlada najbolja na svetu. Ostatak vremena provode na gej paradama uz bezalkoholno pivo sa nula kalorija.

Uspešne Švajcarke se, baš kao i Amazonke, uopšte ne pare ili to rade jednom u deset godina. Mladunce jednostavno nabavljaju i uvoze sa skoro svih meridijana. Odsecaju jednu ili obe sise pod izgovorom da imaju neku "sumnjivu promenu", a u pantalone trpaju silikonske loptice kako bi prinudno razvile muški tip hodanja kao politički ubedljiviji.

E sada samo da sačakamo da ime se žene dočepaju para. Najebali su ga.

6
23 : 10
  1. zemljo obećana...+++

  2. kosmo, ti bi tamo bila ministar kulture

  3. ahahaha ako ne i premijer...

  4. ali pazi koja je cena, treba sise da odeces itd.

  5. neka onda, ministarka bolje...

  6. Ова дефиниција је једноставно објаснила неке ствари. +++

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.