Prijava
   

Svako je kriv dok se ne dokaže suprotno

Parola radnice u Liliju i slično koncipiranim prodajnim objektima. Jednostavno, ona u tebi vidi Pink Pantera i najveće kleptomansko zlo koje se ušetalo međ' rafove da objekat olakša za jedan "BIC for Ladies" od sto dinara, jer je već osmotrila da ti čekinje na nogama prevazilaze izgled šmirgle. Odlikuje se histeričnim kretanjem između rafova, prateći te u stopu i zaključujući da imaš seboreju, ogrubele pete i obilne menstruacije. Nakon ove kupovine postaješ bogatiji za histerofobiju - strah od praćenja.

-Izvolite? Kako mogu da pomognem?

-Hvala vam, sama ću!

-Vidim da lutate, kažite šta vam treba?

-Jako ste ljubazni, ne treba stvarno.

(koji minut kasnije)

-More dete, govori šta 'oćeš, ne mogu da te jurim više u ovim borosanama! Izgibe za tobom! A ona mala ćelava mi ispade iz vida, vidim joj u očima da je lopov čim se tako šiša i maže!

-Baba, daj mi neki lubrikant da podmažem dupe, onaj moj mi izbija bubrege! Jes sad srećna?

Komentari

Bolje odeš u maksi i kupiš zejtin lolo +

Dobra Teška kišo. :) +++

Uh kako mi idu na kurac jebem im sve zivo i mrtvooo, mada pricala mi drugarica sto radi u liliji da im svaki dan kradu robe za oko 10000 hiljada tako da verovatno moraju. Plus inace na defku

Nemoj Lili da mi diraš. Tu jedino nalazim Sabrina kremu za kosu, lol...
Šalu na stranu, nije ni čudo što im kradu, radnje im izgledaju kao buvljaci, a dve žene pokrivaju celu radnju, pa to pokrasti k'o od šale.

дал ће ноле да победи :С

Ima njih i u drugim tipovima prodavnica. Plus.

Samo idu za tobom k'o špijuni neki +++