Sve to stoji

Analni Osvetnici 2020-11-04 23:14:26 +0000

U pravu si, ispravno razmišljaš, ali nemoj, tako ti svega. Ono kako bi trebao istjerati stvari na čistac završi time što postaneš nastradamus u stvarnosti.

(1173 godina, grad Pisa)
☆ Uz dužno poštovanje, ne bi trebalo graditi toranj na ovakvoj lokaciji. Tlo je mekano i realizacija će biti problematična.
☆☆ Sve to stoji, ali treba spasiti živu glavu jer smo u manjini.
☆ Ali problem je što ne stoji uspravno.
☆☆ Neće ni naša glava ne umukneš li.

14
22 : 7
  1. vrati mi plus varalice

  2. Stevčo, barem od tebe očekujem drukčije. Prvo, nisam to našao. Drugo, pročitao sam i uhvaća samo jedan vid, to jest, ima suženo značenje. U mojoj definiciji je naglasak na "ali", sve to stoji, ali...

  3. Podrzavam blacenje stevce. Stvarno nisam ovo ocekivao. Sramota stevco. Vidis da nije isto. A plus nije nasao.

  4. Retko gde se "(sve) to stoji" koristi individualno, uglavnom se mora forsirati neka kontra informacija. Pak, u ovoj gore definiciji je obrnut sled, prvo je izrečen kontra stav, pa tek onda ono što se smatra istinom.

  5. Dodaću još jednu (bitnu) stvar.

    Ja se zapravo gore linkovane definicije ne bih ni setio da se ni sam nisam opekao na nju. Definisao sam u kontekstu tu frazu, generalno, čak je opis bio bliži tvojoj definiciji, međutim, kad sam našao linkovanu definiciju shvatio sam da je to zapravo to i moju definiciju sam odmah obrisao.

    Sad, kakav je čiji aspiracioni nivo, pa nek sam presudi.

  6. Ko da je bitno jel ima ili nema. Analni ce na ovaj ili onaj nacin biti na mestu broj jedan jos dugo godina. Ne pise on iz zabave ili od inspiracije nego za rekord, sto duze sedmica na vrhu atp liste. Mozda nema talenta ali je vredan i uporan.

  7. Mozda nema talenta ali je vredan i uporan.

    To je potpuno druga priča koja nema veze s mojim konstatacijama, ali da, slažem se! Ući u top 1000 kada je sajt već uveliko na respiratoru je odličan uspeh, na kraju krajeva!

  8. Bilo je dovoljno samo u naslov ubaciti to "ali" (Sve to stoji, ali...)i da ne bude gotovo nikakve sličnosti. Mada, i ovako su dovoljno različite da mogu da stoje obe. Posebno u ova vremena.
    Ova definicija je po značenju sličnija izrazu "Sve je to divno i krasno" (Sve je to lepo, što bi straja reko), nego linkovanoj Stevčinoj definiciji:
    https://vukajlija.com/sve-je-to-lepo

  9. Ova definicija što si je priložio, u njoj se vide zajednički elementi.

  10. Da, ali je drugačiji izraz pa nije plagijat.
    Stevčo je napravio zamešateljstvo.

  11. mozda je plagijat ALI! pre svega osvrnimo se koliko: smara do jaja

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.