Prijava
   

Tamara

Od milošte naziv za jedno od najpopularnijih prevoznih sredstava u bivšoj nam zemlji, mada i danas nije retko prisutvo istog na ulicama drage države. Produkt naše bivše republike u Mariboru, u fabrici TAM (Tvornica automobila Maribor), sa kojom si u to doba mog'o da smuvaš i Lepu Lukić pod šatrom na vašaru u Šapcu. Mada, bolna je istina je da je Tamarin menjač precizan ko Šekil O'nil sa linije slobodnih bacanja, nosivost malo veća od dedinog motokultivatora i sigurnost na nivou skele na dunavu kod Belegiša. Ipak je Tamara nešto posebno što je krasilo bivšu republiku.

Mićo, sipaj goriva u Tamaru, najavili oblačno večeras, a nacionalni park sek'o drva gore na Zmajevcu...

Komentari

Hahahahah, a baš teo da definišem ovih dana, ne verujem!

Odlična +
Kad se sjetim vremena dok sam u Tamića tovario 7 metara drva...

jedan od najoriginalnijih autora, ima za odabir čovek brdo kvaliteta. Primeri kidaju, uvek neka porodična scena gde njegov deda ili ćale na kraju izdominiraju replikom. Šteta što godnu dana nije napisao definiciju.

Da li misliš na Tamić care?? Prvi put čujem da neko Tamića zove Tamara...

Zmajevac,hm?Ili si krao drva ili drndo neku kad je bilo vreme za dorucak!!

ma drndo sam motorku u 4 ujutru... kurac sam jebavao! sad su se sve profinile, nece u sumu ni jedna...

Pakao Juga

kako bre ne znas za naziv tamara? mislim, jeste tamic rasprostranjeniji, ali valjda mu ovo jos vise tepas :)

Truleks Krpa

bice prijatelju, nego nesto sam izgubio inspiraciju, a da pisem svakojake gluposti, ne pada mi na pamet... nekako imam punu glavu nekih umnih stvari da pisem, a nije poenta da ljudima nabijes u glavu neke teske scene i slicno, nego da se malo razonode... a od caleta ima anegdota koliko god hoces i bice... a dedine ostaju u memoriji, na zalost...

btw, pohvale za grb, takav mi isti visi u stanu! veliki bakarni, dobio od dede!