Tamo Daleko

The Big Dipper 2011-04-22 11:34:37 +0000

Прeлепа песма која би свакоме натерала по неку сузу и која се данас врло често чује од стране полуписмених пијаних сељачина на пијанкама уз Цецу, Карлеушу, Милета Китића и остале дроља и будале.

Моје лично мишљење је да свако ко на такав или било какав други начин омаловажава ту песму и те јунаке треба да буде набијен на неомашћен глогов колац. Морамо макар мало поштовања да имамо према нашим прецима (што би чича Ђорђе рекао - нема куће која није дала Солунца) који су дали своје животе да би ми данас били ту где јесмо.

7
25 : 8
  1. Dadoh plus, samo izbaci dio o neomašćenom glogovom kolcu, može to i malo ljepše da se kaže.

  2. Ne sporeći izrečeno mišljenje, gde još svakodnevno možeš čuti tu pesmu u narodu? Naravno, prigodne svečanosti ne ubrajam u to.

  3. Napisao si Prlepa, bez E.
    Plus,zato što je mnogo lepa pesma.

  4. Problem je sto je i na prigodnim svecanostima pevaju retardirani idioti koje je autor vec naveo,jer jos veci idioti misle da su ti kreteni dostojni da pvaju jednu tako divnu pesmu i time da kaljaju uspomenu na junacke podvige nase vojske u borbi za oslobodjenje zemlje.Srbija je u tom ratu podnela stravicne zrtve,ali je uspela uz pomoc svaeznika da oslobodi nasu zemlju od svaba,kojima smo se najebali majke....To je bio i poslednji rat kada smo ratovali kao junaci i gde je srpsko ime bilo slavljeno kao nesto junacko i vredno postovanja.U svim ratovima posle prvog,ratovali smo medjusobno ,kao najveca govna!

  5. Lijepe pjesme ima svako pravo da pjeva. To što je ona nastala za vrijeme stradnja srpske vojske je stvar sudbine. Ne treba cenzura nigdje i nikada. Ili možda da se može pjevati samo u crkvi u znak "макар мало поштовања" ????

  6. "Ili možda da se može pjevati samo u crkvi u znak "макар мало поштовања" ????"

    Za pevanje u crkvi su dobre i Ceca ,Karleusa i slican olos....

  7. ima svako pravo da peva lepe pesme gde hoce i gde zeli, ali da se tamo daleko peva uz cecu, seku i karleusu na nekom pijancenju ne bi smelo....

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.