Prijava
   

Tap 011

Bend na koji sam se opasno ložio kao klinac sa svojih 9-10 godina. Ne kažem da su bog-zna-kakav kvalitet, ali su bili bolji od većine muzike koja se tih godina vrtila po TV-u. Imali su dvije dobre pjevačice koje su kasnije napravile dobru karijeru van Tap-a, Goca solo, a Ivana u Negativu. Muški dio postave se možda najbolje može opisati riječju zajebanti, što naročito važi za Milana koji je napisao većinu tekstova.
Pjesme su im se uklapale u tadašnji trend dance muzike i pratile su formu po kojoj ženski vokali pjevaju, a muški nešto kao repuju, ali ipak njihove su pjesme bile prilično originalne i dosta su se razlikovale od ostalih dance pjesama toga vremena. Glavna karakteristika tog njihovog stila je bio izražen humoristički element u pjesmama i pomalo kontroverzni tekstovi. U tim pjesmama se muški dio benda često verbalno "prepucava" sa ženskim.

Dok su Goca i Ivana bile u bendu sve je to funkcionisalo dobro, ali kad su one otišle već je krenulo nizbrdo. No bilo je lijepo dok je trajalo.

I dan danas se obradujem kad čujem neku njihovu pjesmu, nostalgija izgleda čuda čini.

Najveći hitovi:
Bunda, Pekara, Vuk, Gaće, Televizor, Vrapci, Komšinica Mica, Jeti Šumadinac, Reka, Broj 95, ...

Komentari

Da...Tap 011 i Manda!+...:)

- Gadosti treba zaboravljati, a ne evocirati uspomene na njih :P

Nije Tap 011 ni po čemu gadost.

aa... sećam se.. onaj visoki-mršavi, mali debeli i jedan neprimetan. +

Готивио сам их. Без обзира на тај шабо звук имали су те зајебантско-опуштено-кул текстове, а и Ивана и Гоца су добри вокали и одлично су се уклапале. +

Imam skoro sve pesme na hardu. Strava su.
@Jericho: Daleko od toga da su gadost.
Hteo sam da napisem defku o njima, ali vidim da je Jovicic sve lepo rekao.