Prijava
 1.    

  Tap 011

  Bend na koji sam se opasno ložio kao klinac sa svojih 9-10 godina. Ne kažem da su bog-zna-kakav kvalitet, ali su bili bolji od većine muzike koja se tih godina vrtila po TV-u. Imali su dvije dobre pjevačice koje su kasnije napravile dobru karijeru van Tap-a, Goca solo, a Ivana u Negativu. Muški dio postave se možda najbolje može opisati riječju zajebanti, što naročito važi za Milana koji je napisao većinu tekstova.
  Pjesme su im se uklapale u tadašnji trend dance muzike i pratile su formu po kojoj ženski vokali pjevaju, a muški nešto kao repuju, ali ipak njihove su pjesme bile prilično originalne i dosta su se razlikovale od ostalih dance pjesama toga vremena. Glavna karakteristika tog njihovog stila je bio izražen humoristički element u pjesmama i pomalo kontroverzni tekstovi. U tim pjesmama se muški dio benda često verbalno "prepucava" sa ženskim.

  Dok su Goca i Ivana bile u bendu sve je to funkcionisalo dobro, ali kad su one otišle već je krenulo nizbrdo. No bilo je lijepo dok je trajalo.

  I dan danas se obradujem kad čujem neku njihovu pjesmu, nostalgija izgleda čuda čini.

  Najveći hitovi:
  Bunda, Pekara, Vuk, Gaće, Televizor, Vrapci, Komšinica Mica, Jeti Šumadinac, Reka, Broj 95, ...

 2.    

  tap 011

  Jedna od grupa koje su harale '90.-ih i koje se rado slušaju i danas.Kada to čuju,svi su u fazonu,ono kao,mladi smo i ludi,nesvesni činjenice da ta muzika nije nikad ni bila živa,mlada a njmanje od svega luda.U stvari,samo poslušajte neku pesmu od njih i samo će vam se kas'ti.........

  Zagrli me sad u ostani i deo moga srca postani.....

 3.    

  Tap 011

  To je kad puknes lovu na nesto,a nalazis se u bgdu!!!
  TAP tapija,bezdinarni promet
  011 bgd

  Brate ajmo na pivo.
  Ma pusti klasican sam tap 011!!