Prijava
   

They gonna kill us all

Fraza koja je podstaknuta drugom frazom "Let's get out of here"
Takođe se javlja u masi visoko buđetnih ali i nisko buđetnih US filmova.
Otprilike,kada su masovna razaranja,stradanja,usled terorista,vanzemaljaca,obračuna bandi,zombija,i slično. Glavni lik,obično okupi i organizuje grupu,kako da se eventualno suprodstave.I onda se uvek pojavi neko sa slabim živcima, koji uzvikne to, unese ponovo nemir u masu i nastaje opsta histerija.

Komentari

Da sam video da si ovo dao odmah posle marijane, dao bih ti minus! Jbte, dokle ce ljudi cim vide dobru def, da kaleme na nju nastavke ne bi li se ogrebali za koji plus...

Ja sam se na početku i ogradio i napomenuo,da je ova definicija inspirisana prethodnoj.
ALi ako pogledaš, i u bilo kojoj sveri nauke, ni jedan čovek nije sam izmislio sve. Sva dostignuća, su se nadoveziala na nečiji prethodni rad i izume.(čas izuzecima,Tesla,npr.i to eventualno)
Po tome se čovek i razlikuje od životinje,što se znanje prenosi i nadovezuje,a životinja što nauči za života,vrlo vrlo malo može da prenese.
Ako je definicija dobra,ona je dobra.

A ja sam saglasan,da pitaš moderatora da mi umanji tvoj glas.(mene mrzi da pitam, ali ako tebe ne mrzi,imaš moju potpunu saglasnost)

Briga me za taj glas, ali ga preteraste bre. Ti i jos dvojica-trojica ne moz da izdrzite da se ne nakalemite na neciju ideju. Smisli nesto sam, covece

Hoces molim te da navedes koje sam ja to definicije jos "kalemio"?

http://vukajlija.com/Mirko%20i%20Slavko
http://vukajlija.com/Bajone
http://vukajlija.com/Ron%20Jeremy
I mrzi me da trazim dalje, a mislim da imas i na groblju poprilicnu gomilu takvih...
Ovo sto radis vise lici na postovanje na forumu. Ti cak nisi najgori takav, nego sam naleteo na tvoju def u takvom trenutku da sam je video odmah iznad druge slicne, to rade i zmijuga i jos neki ... Juce je to neko uradio Che-u, i to sam video, i meni je vec to neko radio. Nije ovo protiv tebe licno, nego pritiv svih takvih grebatora...

P.S. imas i gomilu dobrih def, to priznajem...

Hm?
Sve te tri definicije nisu nastavak ili kalemljenje.
- Definicija "They gonna kill us all" nema nikakve veze sa "Let's get out of here". Drugacije se pise, ima totalno drugacije znacenje,i apsolutno nema nikakve slicnosti. Osim sto je inspirisana sa "lets..."
- a one druge tri pomenute...ja ih nisam krao od drugih,i mislim da u svojoj klasi nisu slicne sa ostalima.To je jednostavno moje vidjenje stvari.

PS: vole bih da neko izvrsi ovde vestacenje, pogodjena mi je sujeta:)

Sinko, nije to stvar sujete, nego pristojnosti. Ja lepo rekoh, ni ti ni ovi drugi na koje ja mislim niste prekopirali stvari, vec ideju za definiciju. Mogu da skontam kad covek vidi neko njesra od definicije, pa kaze: Ej, ja to mogu bolje. Ovako nekom ko je dobio ideju, i jos napisao dobru definiciju, ti se prisljamcis sa nekom slicnom (a nije tesko napisati dobru def ako vec dobijes dobru ideju i dobar recept) i skidas nekom ZASLUZENE pluseve. Vestacenje ti ne treba, vidi da li bi voleo tebi to neko da radi. Mislim da sam i ja jednom ili dvaput napravio tu gresku, pa sam ispravio prvi put kad je meni to neko uradio, ali od kad su uvedeni strozi kriterijumi, ovo postaje epidemija.

Ovih dana, kad krenem da citam nove def, normalno idem odozgo nadole. Vidim dobra def, dam plus, pogledam dole, kad ono dve def ispod skoro ista takva ili varijacija na temu. Cek bre, za sta sam ja to dao plus onoj gore? Tebi ja ne mogu da zabranim da to radis, i nije ovo samo tebi upuceno, ali ljudi, malo je nepristojno...

Mislim, ako cemo vec tako, evo, jedan nek definise tele, ispod njega drugi june, treci kravu, cetvrti bika i milina jedna, svi smo originalni. Jedan pastetu, odma sledeci mesni narezak, pa salamu, parizer, cajnu itd..

Zaboravio si na mortadelu i suvo meso.

pa setice se neko drugi, ne brinem ja...