Prijava
   

Trenutak istine

Krajnji debilizam i nemaštovitost svih ljudi u Srbiji koji se bave televizijskim poslom dovela je do toga da se iz belog sveta uvoze neki "uspešni"(mada to niko ne proveri) programi koji se kod nas prime još i bolje nego u svetu.
NIKO se u ovoj zemlji ne trudi da nešto osmisli sam. Da se krene sa razmišljanjem, šta je to što bi bilo gledano, a da nije vezano za ponižavanje ljudi, njihovo javno ismevanje i zavirivanje u najdublje kutke privatnosti.
Ideja Velikog Brata se u Srbiji dobro primila. Svako će za samo mogućnost dobijanja nekog novca prodati sve što imaju,porodicu, prijatelje, dušu...
Ja već više od godinu dana pokušavam da nagovorim neku produkciju da krene sa realizacijom jednog zabavnog programa koji podstiče na razmišljanje i kreativnost.Ja sam kompletan autor tog programa, ali niko ne želi ni da me sasluša. Čak ni da proveri da li to nešto vredi. Objašnjavaju: "Mi kupujemo samo strane licencirane i provereno uspešne programe". Jadni li su im ti programi.
Možda sada mislite da sam ogorčen zbog toga. JESAM, jer im je slađe tuđe govno od srpskog prirodnog meda.
Neka im je na čast svima.

Komentari

nesš, ne sviraj uzbunu. Nego ti lepo zapali u bratske nam okolne zemlje i prodaj ideju, pa neka naši govnari posle otkupe.+

Po cemu je `Trenutak istine` losija emisija od npr: `Fajront republike` koja forsira izrazito prost i primitivan humor ili od `Grand show-a odnosno Grand parade` koji su kicasti do besmislenosti? `Trenutak istine` je samo jos jedna u nizu emisija koja utoljava glad za jeftinom zabavom......

е, јецкоо, ниси требала да дираш фајронт републику. сад ћеш постати хероина следеће тупаве епизоде у којој се сујетни водитељ обрачунава са нет коментаторима. а изгледа и ја. има да нам удари на бедан сексуалан живот, ту нас највише боли.
http://www.youtube.com/watch?v=Qntv4EG1_iY (5:45-8:15)

Nešo, niko nije poludio da tebe gleda. Mada, ako promijeniš pol i zamašeš sisama i guzovima...

Jeckoo, zato što se tu poznate ličnosti prolupavaju i dodvoravaju publici na dobrovoljnoj bazi uz dovoljno obzira da ne inkriminišu sebe izjavama kako bi spavali sa taštom za 5o evra.
Corleone, u koju zemlju kad nemam vizu? Još je i pitanje autorskih prava jako zajebano.
OOOOO, Mesja , sutra stavljam silikone u kurac pa ću onda bolje da kecam kecatore.

Neso, brate mili, cime se ti to bavis pa imas veze sa zabavnim programom.Ako nije tajna naravno.Inace si car!