Prijava
   

Trolanski konj

Trolanac. Glavno sredstvo u istrazi potrolica. Trolanski konj se ubacuje u raspravu s ciljem identifikovanja trolova skrivenih iza maske neke kao fol inteligencije, elokvencije i emancipacije koja nema pokriće u urođenoj inteligenciji. Takva osoba se stavlja na kušanje đavola i ako prođe, može se reći da će osoba i njeni stavovi i konkluzije imati minimalnu dozu relevantnosti.
Često sredstvo u testiranju novih članova socijalno-virtuelnih zajednica.

Sve je to ok, ali "Oči boje meda" je o pušanje masne i zauljene šešeljvske kare!

- O, bože, ti nisi normalan! To može reći samo neko ko nema pojma kakav je Milan bio genijalac i bog! Zaista ne mogu verovati da neko može biti tako površan i razumeti Milana kao nekog ko je samo uživao u jednostavnom oralnom seksu! On je žudio, njegova osećanja su prekipela i on je svoje emocije kroz muziku iskazao!

Svejedno je bio narkoman!

- O, bože, ne mogu da verujem! Kapiram da si ti glavni na ovom forumu i da dugo i redovno ovde pišeš, ali stvarno - kako možeš?! Ti nisi svestan u kom su oni vremenu živeli, kakva je to represija tad bila! Ako ti nije jasno, pogledaj nemački film "Životi drugih" i samo će ti se kasti! Zaista, tako imaš genijalne defke i izrazitu socijalnu inteligenciju, a ovo tako površno gledaš!

Magi se jebala sa beskućnicima!

- Ne mogu da verujem. Pa, ona je tamo završila jer je bila pravi umetnik! Ona je živela svoju muziku bežanja od stvarnosti. Ako si upoznat sa ruskim kompozitorima, znaš da je Musorgski bio alkoholičar, a da se Čajkovski ubio i nek sad neko kaže da im je istorijska vrednost zbog toga umanjena.

E, dobar si! 'Oš da budeš moderator?

- Hoću!

- 'Oćeš kurac, lolololol!

Komentari

Ja dugo slično pubertetlijsko nakardanije nisam pročitao...budi bog s tobom.

@Šarlo

Opušteno, pišem sranja koja mi padnu na pamet, ova mi glupost pre neki dan sinula, samo me nešto mrzelo da pišem. Pišem onako da ubijem vreme tokom odmora.

Ništa loše nisam mislio... Samo piši, izrodiće se već nešto.