Prijava
   

Turčin

Kolokvijalan naziv za lika iz društva što je došao (legalno) ili je poreklom sa Bliskog istoka i nastanio se. Uglavnom je došao da studira (ili njegov ćale osamdesetih), radi, naučio je jezik, ne pravi sranja. Interesantan baja, dobar za društvo, još bolji za bacanje rasističkih fora na svoj račun i analiziranje geopolitičke situacije.

- Idemo na pivo večeras?
- Da da, dolazimo ja, Đuka, Marko i Nevena. Hoćeš sa nama Muhamede?
- Ne, ne, mi Muslimani ne smemo alkohol… Zajebavam se bre, idemo.
- Hehe, dobar si, Turčine, dobar… samo nemoj da mi se razneseš tamo.

Komentari

Плус за шлагворт, хвала. Јесте ли приметили како је овдашња национална мањина звана - од Албанци, преко Арбанаси до Шиптари - правилно грађена? Тачи би у своје време прошао као манекен. Онај ћелави са белим шалом око врата, сада већ покојни, био је, кад га боље погледаш, сасвим наочит. Снимак гомиле на демонстрацијама открива многе физиономије створене за корице љубавних романа. Шта ту не штима? Прво, они сви пуше. Фотографишу се са цигаретама. Ја не знам како њихов Ујка Сем успева то да прикрије од америчког пореског обвезника... Затим, као наркодилерски завичај свакако су снабдевени свежом дрогом, што објашњава њихово смело и непоколебљиво држање. Али зато њихове мајке су стално у покрету, рађају још од младости, доје децу, њихови очеви не зачињу их пијани и нико не крка крметину унаоколо све до прве српске куће. Нисам Муслиманка, само мислим да им треба поштено признати оно што је очигледно - лепши су од нас.

Bogami, Turčin bolji od Srbina.

од Албанци, преко Арбанаси до Шиптари - правилно грађена

лепши су од нас

Prošetaj malo šiptarskim selima, pa i većinom gradova - razuverićeš se brzo. Govorim o Kosmetu, u Albaniji nisam bio.

Да ти верујем на реч, али од нас не може горе.

Невезано за детаље који се тичу укуса о којима се не расправља, висина је неизоставни атрибут процене лепоте у друштвима савременог човечанства. У том смисли, и генерално гледано, лако је препознати ко је од кога "виша" раса у очима европских дама.

Очигледно ти поредбени узорци нису репрезентативни :)

Definitivno može gore od nas.Primer:šipci,Bugari,hrvati,meri(jebali mater svoju)....Dovoljno?