Prijava
   

Ultra mega giga turbo ekstra Nena riba

Pička i po, mašina za proizvodnju spermatozoida, prvi vlažni san unuka i poslednji vlažni san dede, ono što je Da Vinči uspeo da nacrta, a nije znao da napravi, greška u genetskom kodu, bag prirode i evolucije jer nešto toliko dobro samo slučajno može da nastane. Svaka čast Nijagari i vodopadu, pomračenju sunca, halajevoj kometi, djavoljim varošima, ali srebrna medalja ćale, za nju su ni pičkin dim. Najglasniji umetnički vrisak majke prirode neprocenjive vrednosti. Dobro, kurac neprocenjive, mnoge od njih su kupljene i to ne jednom nego više puta, preprodavane kao spektakl. Kao najveća lubenica na poljoprivrednom sajmu, oldtajmer iz '36-e ili korišten kurton Mik Džegera. Primerak vrste za koji misliš da ćeš početi plakati od sreće ako ti da "miline". Plačeš dok jebeš, to bi bio trenutak za pamćenje i pričanje u kafani. Elem, kad je vidiš na ulici učini ti se kao da je bolja od tebe, kao da je rasna a ti mešanac, kao da će da te ošamari ako joj nešto kažeš. Zato joj i ne kažeš ništa, nikad! Možda bi trebalo, možda je obična cura kao komšinica što prodaje burek i bufle sa eurokremom kod šiptara u kraju. Možda ona nešto slično misli o tebi. Ma jok, bolje ćuti, vas dvoje ne gazite zemlju na isti način.

Komentari

hahahahahhaa ,odličan omaž defetizmu u poslednjoj rečenici. Ko misli da se životnim iskustvom radikalno menjaju (loše) navike, taj se zajebo u startu.
Uvek će reakcija biti ista.
+

Jebote. Najbolja definicija koju sam u životu pročitao.

neznam otkud toliki stepen inferiornosti, defetizma i manjak optimizma u tvom stavu prma neni. tvoj stav je za -, a defka +

ko je dao minus na ovo nije čovjek

Reko bih mnogo nego ne znam odakle da počnem pa najbolje da ćutim. +++

Vrh kvalitet, onako zipovan