Prijava
   

Umišljene ziljave pičke sa fejsbuka

To su ziljave pičke sa nekim atributom (dupetom i/ili sisama) koji je maksimalno prezentovan već i na profilnoj slici. Eventualno, mogu dodati neko 'fensi' srednje ime tipa: kraljica, sWeet, ZenaZmija ili neki smajlić (ツ,ت) ili srce (♥, ღ... ). Ili standardna slova zamjeniti sa w, y, sh (cx), 3, itd. To dodatno pokazuje koliko su one kul.
Naravno, imaju minimum 1000 frendova (ispod 1000 nije in) do maksimalnih 5000. 90% tih 'frendova' čine napaljeni srednjovečni muškarci ili pedofili (ako riba ima 17 i manje), koji su je dodali (add-ovali (po novom)) za prijatelja (frenda) samo da bi joj gledali slike (iz njenih mnogobrojnih albuma pod nazivom: LuDiLooOO, SuBoTA VeChE xx.xx.09, cicin, gocin i moj rođendan, Wrh je bilo... itd.)
Sa vremena na vreme, ohrabrena brojnim komentarima svojih 'frendova' ('Tako si kul, fensi, sweet, pametna, beytiful end hot (Turci)) ziljava pička stavlja i neke statuse. Nakon 5 minuta neizbežno dobija 60 lajkova, što joj daje još veći podsticaj za dalje ispoljavanje svoje (ne)kreativnosti i talenta.
To ide po principu pozitivne povratne sprege, tako da je većina umišljenih ziljavih pičaka na facebook-u dostigla stadijum gde citiraju svoje omiljene pisce Paola Koelja, Candace Bushnell (Sex i grad) i dr. ili jednostavno citiraju svoju omiljenu knjigu Ana Karenjina (koju nisu ni pročitale do kraja).

Komentari

eve ti + samo za ime definicije!

ovoliko pleonazama jos nisam video zajedno u istoj recenici

na zalost,masa klinki se pretvara u ovo o cemu si pisao..Uzas.

++++++

odma da ti kazem da sam ti ja dao - .Ne mogu vise da citam definicije o ziljavim pickama i facebooko.Jos kad ukombinujete to...

Pekice, prvo procitaj definiciju pa daj minus.

evo sad sam je procitao.Zadovoljan? i dalje mi nije zao sto sam ti dao -,kao sto rekoh ne zelim vise da citam sve jedne te iste definicije o facebooku i ziljavim pickama.

tebe bas nerviraju te Umišljene ziljave pičke sa fejsbuka? a?

Minus od mene.

Ne znam ni ja više koja definicija o ziljavim pičkama i ne znam ni ja više koja definicija o fejsbuku. Ajde to još i nekako, ali u celoj definiciji nema ni trunke originalnosti niti bilo čega što već nije ispisano i ponovljeno milion puta.

Ox, ox, ox nemam vremena a ni zivaca raspravljati se sa no-lajferima.. poZ

Definicija je OK, nije baš originalna, ali je OK. Plus od mene. Al mene ni ne čudi što su one umišljene. Uz toliko lajkovanje i paljevinu onih koji se na to lože, svak bi postao umišljen.

KAKO se bre ti bafus usudjujes da meni kazes da sam "no lajfer"??? Ti me bre ni ne znas!

Mislio sam na tetku, ali eto i ti si se pronasao.. :P

Bafus, nije smak sveta kad ti neko da -. I ja sam ti dala - jer je dosta ovakvih definicija, vise smo puta rekli jedno te isto, manite se fejsa...

Ja neću da glasam. Ignorišem fejsbuk.

Ono što je interesantno je da svi pričaju o štetnom uticaju fejsbuka na tinejdžere a zaboravljaju da pomenu populaciju stariju od 30 godina. Mnogo ima starijih koji se ne skidaju sa fejsa i to je tek tuga. Ja se ipak nadam da će ovu decu to možda nekako i da prođe al' za ove što bi trebalo da su stariji i pametniji iskreno se bojim.

Ja evo nisam toliko često ovdje, pa mi nisu dosadile te definicije o fejsu i z.p. Nije toliko orginalno, ali taj problem svakako zaslužuje pažnju. Prave vijednosti odoše u pm, dobro je biti svjestan toga. Jer takvih ljudi, koje je on opisao, je puno, i oni su dovoljni sami sebi, odnosno jedni drugima. Ti meni kažeš da sam cool, kažem i ja tebi da si ti sweet, i tako se lažemo a oboje smo nule.To je problem i kod naših tubro-folk izvođača. Nema ko da im kaže da to NE VALJA! :DDD Od mene će biti + ;)

+ od mene

ljudi, nemojte davati minuse samo zato sto vam se ne dopada naslov definicije, ili ako je ona previse cesta. ako vam je dojadilo to sto svi definisu facebook i ziljave picke, ignorisite ih samo. razocarali ste me

defka je ok

U potpunosti se slazem sa vama dvoma. Thanx Nevena & Mirjana :)

ni ja nebi bolje opisao ziljavuse

Super definicija, ne slazem se sa nekim komentarima ovde tipa "neoriginalna, definicija ponovljena stotinu puta" i dr. Koliko mi je lose kad vidim ta njihova imena (IwAnIca, MaYa), hiljadu lajkova, komentara, kojekakvih gluposti postavljenih na profil, milion istih slika. Klinci i klinke su KATASTROFA!!!

+

Svaka mast !!! :))))) +

Od mene +.
Ipak meni omiljeno kad Turčin neki dodje napiše: "Seni sevmek istiyorum", "Harika bir pikap konum", ili neku sličnu perveziju gde piše šta bi joj radio. A ona: "...jao, hvalaaa...thx very much...kiss...".
XD