Prijava
 1.    

  Vatanje

  Vatanje ili vatačina je malo zastarela radnja u svom izvornom obliku a realno je to samo žestoko raspirivanje mašte (ili sam ja zastareo). Obično se dešava izmedju pripadnika suprotnog pola na žurkama, po ćoškovima, dočecima Nove godine (u onoj sobi gde su jakne svih gostiju nabacane na krevetu). Može da bude i u školskom wc-u, ili wc-u nekog kluba.... Dešava se uglavnom preko odeće sa dodirivanjem ženskih grudi pod obavezno i u retkim slučajevima, dešava se i dodirivanje polnih organa, što se kad si klinac, skoro smatralo za pravi pravcati seks... Danas, u ovoj eri (ubi nas ovaj internet i kablovska), vatanje je sve manje upražnjava. Tu su reči i radnje kao što su peting, felacio itd...

  -Pušiš?
  -Ne, samo se vatam.

 2.    

  Vatanje

  Nekadašnji izraz za "lahki" peting.

 3.    

  Vatanje

  Period kroz koji svaki dečak mora da prođe. Javlja se negde krajem prvog polugodišta petog razreda i traje sve do kraja sedmog razreda osnovne škole. U tom periodu oni imaju neverovatnu potrebu da dotaknu žensku pozadinu.
  To je takođe i najčešća tema o kojoj se priča u tom periodu.

  Dečak 1: Brate ne možeš da veruješ šta mi se danas dogodilo !
  Dečak 2: Uhvatio si Milicu ?
  Dečak 1: Ne brate još bolje. Juče dok sam išao do grada u busu bila gušva i ne možeš da veruješ kakva riba mi se očešala o ruku !
  Dečak 2: Lažeeeš ! Koji si ti car !