Prijava
 1.    

  Vaučerka

  Riba koja najčešće ulazi u površinsku vezu sa momkom ne bi li iskamčila vaučer, dopunu za mobilni telefon. Nakon početnog dopisivanja, njoj obično brzo "nestane kredita" što u napaljenom mužjaku budi viteški nagon za pomoć djevojci u nevolji, a ujedno produžava njegovu seksualnu fantaziju, te se teleportuje do najbliže trafike, kupuje vaučer a zatim kod šalje svojoj nesuđenoj ljubavi. I onda čeka... i čeka... i čeka na odgovor koji nikako da stigne. Sjenka sumnje mu proleti kroz um ali je on brzo odagna uz pomoć testosterona koji kola njegovim venama. Okrivljujući loš rad mobilnih operatera šalje joj poruku uz pitanje da li joj je stigla dopuna i opet čeka... i čeka... i čeka dok mu ružna istina ne postane očigledna, nakon čega šalje najuvredljiviju poruku koju može da smisli, nadajući se da će ogavnu vaučerku navesti da razmisli o tome šta je uradila, ali ipak podsvjesno znajući da će njegova poruka završiti u "trash" folderu u rok od odma'.

  - E šta bi s onom malom od sinoć, jesi uzeo broj?
  - A jesam... ali... vaučerka, jbg...
  - Izradila te za vaučer a? hahahahaha, e konju... da si joj sinoć dao telefon možda bi nešto i mogao uraditi, ovako si dobio vrlo skup hot-line u tekstualnom formatu... nadam se da makar zvuči sexy preko poruka :D
  - Ma jebi se...

 2.    

  Vaučerka

  Devojka sa manjkom morala i keša, koja seksualne usluge naplaćuje i vaučerom ili dopunom za mobilni ako joj je frka a mušterija nema.

  - Pa što si došo kad nemaš kintu?
  - Pa imam vaučer.
  - Jel za 63?
  - Jes'.
  . Aj' , daj šta das...