Prijava
 1.    

  Velicina muškog Polnog organa nije bitna

  Rečenica koja je obično praćena sa "važno je kako ga koristite" i ističe da je uloga u sexu važnija od alata koje posedujete.

  Potiče iz stigme koja prati dosta muškaraca da ko ima veći, nekako je bolji, Alpha Male ili poželjniji za žene, sto u većini slučajeva ne može biti dalje od istine.

  Najveci broj muškaraca je u sredini (tj. idealan size), tako da to, za većinu žena (čast izuzetcima) je skodno i apsulutno idealno za excellent sex život.

  Postoji zabluda među muškarcima da žene traže nešto ogromno da stave u sebe. (Verovatno direktna posledica pornoa?) što opet, nije istina. Previse veliki polni organi mogu biti strašno neudobni za zene, a kasnije kad muskarac ostari, može imati puno problema da ga digne, dok prosečni polni organ ima da radi još dugo dugo.

  Devojka/žena koja je pristala da spava sa muškarcem nije to uradila na osnovu veličine njegovog polnog organa (sem ako imate čudan način da se udvarate ženama, skinete pantalone ispred nje mašete levo desno i vičete, ''Eeee, vidi kolki mi je''), tako da koliko učestvujete u sexu će biti mnogo mnogo važnije.

 2.    

  Velicina muškog Polnog organa nije bitna

  Kako žene sve česće govore "svi muškarci su isti" => Svim muškarcima su isti => Veličina nije bitna.

 3.    

  Velicina muškog Polnog organa nije bitna

  Tu glupost jos samo čujemo na Discovery-u, na onim ponoćnim emisijama o sexu i nigde više, zato što engleskinje na svačije "veliko" iznenađenje imaju različito mišljene o tome od ostatka sveta.