Prijava
   

Velicina muškog Polnog organa nije bitna

Rečenica koja je obično praćena sa "važno je kako ga koristite" i ističe da je uloga u sexu važnija od alata koje posedujete.

Potiče iz stigme koja prati dosta muškaraca da ko ima veći, nekako je bolji, Alpha Male ili poželjniji za žene, sto u većini slučajeva ne može biti dalje od istine.

Najveci broj muškaraca je u sredini (tj. idealan size), tako da to, za većinu žena (čast izuzetcima) je skodno i apsulutno idealno za excellent sex život.

Postoji zabluda među muškarcima da žene traže nešto ogromno da stave u sebe. (Verovatno direktna posledica pornoa?) što opet, nije istina. Previse veliki polni organi mogu biti strašno neudobni za zene, a kasnije kad muskarac ostari, može imati puno problema da ga digne, dok prosečni polni organ ima da radi još dugo dugo.

Devojka/žena koja je pristala da spava sa muškarcem nije to uradila na osnovu veličine njegovog polnog organa (sem ako imate čudan način da se udvarate ženama, skinete pantalone ispred nje mašete levo desno i vičete, ''Eeee, vidi kolki mi je''), tako da koliko učestvujete u sexu će biti mnogo mnogo važnije.

Komentari

Xaxaxa +, ovo za mahanje, zamisli takvo udvaranje!
Kao... Ti si divna, osecam te, osecam leptirice u stomaku, i osecam da i ti drhtis, a sada... Ta Na Na Na...
Ovo si cekala malena, i izvadi ludaka i krene da vitla, kao lasom!
Xexexe +

Evo ti + samo zbog vitlanja :)
Btw, jedan lik iz mog grada je vadio alatku i plasio klinke po budzacima na ulicama dranjem "EL MI DOOBAAAAR!?!?" pa sad zamislite kakve su to batine u policiji za takva udvaranja :)

"ima da radi jos dugo dugo" :))))

If you don’t know what stuffs are required during the issues hp deskjet printer 2540 says offline then visit one of the best printer related issues resolved by 123helpline is best company call our toll free number at anytime. We are available 24 × 7. Thank you for the post I am waitng for your next informative post.
https://allittechexpert.info/resolve-hp-deskjet-2540-printer-offline/