Prijava
 1.    

  veštačka inteligencija

  Plavusa koja se farba u crno.

 2.    

  Veštačka inteligencija

  Elokventnost nastala bubanjem Vujaklije i Klajna, koja navodi na pogrešan zaključak da je govornik inteligentan.

  A: Čini mi se da je ovo jaje mućak...
  B: Hm, iz ugla, reklo bi se anguluma moje percepcije, ad hoc bismo iz te premise mogli izvući konkluziju da bi submerzijom odnosno nesubmerzijom ovog jajeta... Pardon, ovuma... u posudi H2O došli do određenih indicija koje bi ukazivale da je jedan deo njegovog albumena evaporirao, ostavljajući... Ali slobodno me prekini ukoliko ne možeš da pratiš plentitudnost mog reč.. ovaj, vokabulara...
  A: More mrš u pičku materinu, stavi jebeno jaje u vodu da vidim da li pluta ili ne.

 3.    

  Veštačka inteligencija

  Stranački kupljena diploma, radi položaja, nekom gmazu sa goveđim pogledom, facom mutnom kao kanalizacija i koeficijentom inteligencije jednako srazmernim sa temperaturom provetrene sobe u decembru. Jedan od uzročnika odliva mozgova usled vređanja zdravog razuma.

  Mare: Ovde postoji ogroman otpor vazduha, i tu gubimo dosta snage, ali ako bi smo spustili nagib tu, a dodali dole radi balansa.... uf, šta da radim?
  Srki: (spušta flašu piva uz podrig) Ne znam, ajde da pitamo Cakija, on je akademski građanin?
  Mare: Taj ti je veštačka inteligencija, dobar je da tuče pivo s tobom. Čuvao ovce i svirao frulu do tridesete, i kako je došao na položaj tako je dobio diplome muzičke akademije i poljoprivrednog fakulteta. S kim ja treba da razvijem avion majko moja mila....znaš šta, evo vam sve ovo, ako se ne snađete možete da pregradite svinjac sa ovim prototipom, idem ja preko.