Prijava
 1.    

  Vikiliks

  Sajt koji je postao instant barjaktar slobode govora, pravde i istine. On je sve što drugi medijski sajtovi nisu - ona Vas ne laže, barem ne svrsishodno.

  Sajt u koji se svako kune, sajt kome se veruje veruje više nego najrođenijima, sajt koje će srušiti američku imperiju i tiraniju.

  Sajt koji se istakao velikom obaveštenošću: obavešteni su onoliko koliko je Koštunica bio neobavešten tokom predsednikovanja - zanči veoma.

  I pored senzacionalizma, i pored otkrivanja javnih tajni, ne može se a ne posumnjati u sve to. Kao što se laži koriste za manipulaciju i pribavljanje koristi, tako se isto i istina može iskoristiti. A šta je bolje nego istina? I da li su mnoge laži konačno postale istine?

  Za jedno pola godine, Vikiliks će medijima otkriti sledeće tajne:
  - Zašto je pile prešlo ulicu?
  - Gde zeka pije vodu?
  - Ko je smestio Zeki Rodžeru?
  - Šta je brže ili zec?
  - Koliko grba ima dvogrba kamila?
  - Da li je Džordž Buš Junior zaista debil ili se samo pretvara da je pametan?

 2.    

  Vikiliks

  Osoba iz bližeg ti društvenog kruga koja odaje informacije koje nisu za javnost širem krugu poznavalaca. Tako da kad se sutra pojaviš na nekom javnom mestu većina zna i šta si radio i gde si bio iako to ne želiš. Ne tako retko se može odnositi i na nekog od komšija koji te je video u nekom skrnavljenju pa je to dalje, tajnim diplomatskim kanalima, dopremio do tvojih najbližih.