Prijava
 1.    

  Vikipedija

  Stranica na kojoj zaista mozes da naucis nesto sto bi trebao da naucis po skolskom programu, ali naravno da ne mozes jer je prosto tako napravljen. I onda kad to naucis, u drustvu ispadnes idiot jer kad te pitaju odakle ti to (nesto za sta niko cuo nije), a ti kazes "pa vikipedija, brate" dobijes jedno egzoticno psovanje, prozivanje itd. jer na vikipediji moze da pise ko hoce.

  -Pa seljaci jedni, jel hocete da kazete da na vikipediji ne postoje moderatori, a samo postoje oni koji pisu pogresne cinjenice dok ljudi koji imaju tacno znanje ne umeju da isprave greske?!?!?!

 2.    

  vikipedija

  Višejezični enciklopedijski projekat na internetu na kome svaka budala može da piše članke o čemu mu se ćefne (ko i na vukajliji), ali svemoćni administratori veoma brzo brišu razne gluposti i vandalizme. Zbog entuzijazma korisnika pokazala se kao veoma uspiješan projekat. Samo na engleskom jeziku već ima oko 1.730.000 članaka. Srpska verzija ima preko 40.000 članaka. Te brojke svakim danom vrtoglavo rastu. Zamjerka koja se može uputiti vikipediji je to da se možda malo ogriješila o sopstvena načela slobodnog doprinosa, jer administratori imaju preveliku moć.