Prijava
   

Više se oseća na pičku nego na pivo i cigare

Opis atmosfere na mestu gde ima mnogo žena koje su se usredsredile na jednu centralnu figuru koja izaziva obilno lučenje vlage u njihovim gaćama. To nije atmosfera sa certa Hammerfall-a na kom se, pored piva i duvana, može osetiti jedino buđava jarčevina masnih, rošavih, neokupanih gej metalaca. To nije ni atmosfera iz sportskog kafea za vreme SP u fudbalu. To je atmosfera kakva se mogla doživeti na koncertima Zdravka Čolića sedamdesetih -- podvriskivanje razularenih tinejdžerki, studentkinja i milfača, padanje u trans i gubljenje u magli pičkinog dima. Kažu da je pomenuti pevač na koncertu na Marakani '78. godine takvu atmosferu napravio, da se miris pičke osetio u krugu od par kilometara oko stadiona, konji na Hipodromu su poludeli od neopisive količine ispuštenih feromona, pa su im poskakali hidraulik-palamari veliki kao dispajzlice, a ulični psi su počeli da spopadaju slučajne prolaznice koje slučajno ili namerno nisu bile na koncertu.

- Brate, šta ima?
- Ništa, batice. Aj me pozovi za 15 minuta, sad moram da se okupam, vrištim na pičku.
- Fak jea! Konačno si jeb'o?
- Ma, jok. Ćale mi se razboleo, pa sam morao ja da idem s čika Šonetom u pozorište da gledam Miris žene na Balkanu i Bosiljčića u glavnoj ulozi. Da ne propadne karta.
- Bedara, sine.
- Taj stil, tebreks.

Komentari

Босиљча је увек био бачје, ал' мене нешто увек нервирао тај његов стил глуме, много то нешто исфолирано и пременажено +++ А што се жути дефка, тако волим :Д

непревазиђен си у овоме Џими +