Prijava
 1.    

  Vizit karta

  Standardizovan komad hartije određene gramature na čijoj površini, više nego u ogledalu, bivaju jasni bezgranični odrazi ljudske "mašte", kompleksa, želja...i u najvećem broju slučajeva neukusa.

  Dominantne su one od "preduzetnika" sa delatnošću "Tehnologija prerade animalnih proizvoda (meso,mleko,jaja...)" sa krajnje diletantskim i nemuštim ilustracijama (uglavnom mučenih prasića i jagnjića) i "reklamnim sloganima" tipa: "RADUJ SE PRASENCE IDEŠ U MESARU "MILENCE"". UVEK SVEŽE MESO I VRUĆE PEČENJE MOŽETE DOBITI KOD MILETA-SATARE. tel.014,015..i sl.

 2.    

  Vizit karta

  Papirić na kome je jasno ispisano gde krade gore imenovana persona.

  Aleksandar Srbljanović
  Generalni direktor
  JP Srbija putevi
  +38164 69 666

 3.    

  Vizit karta

  Običan komad papira, od ostalih se razlikuje po raznim štamparskim škrabotinama, počevši od cvetića, belih, sjajnih linija na crnoj pozadini i još mnogih baljezgarija u zavisnosti od posla za koji vam je vizit karta potrebna. Mogu da je poseduju osobe sa bilo kakvim poslom, od radnika komunalnog preduzeća, preko baštovana, zidara, pčelara, takstista... Na njoj se, osim vrlo ''kreativnih'' slikovitih štamparskih ideja, obavezno nalazi i broj telefona dotičnog radnika, eto, za ne daj Bože, i ako u većini slučajeva vizit karta služi za skupljanje prašine u fioci (osobi koja je imala čast da je dobije od istog), ili jednostavno - završi u kontejneru.