Prijava
 1.    

  Vlada republike Srbije

  Ako mislite da su problemi koje oni stvaraju loši, čekajte tek dok vidite njihova rešenja za te probleme..

 2.    

  Vlada Republike Srbije

  Ustanova zadužena za stalan protok novca između njenih članova, darodavaca i nekih drugih s debelim dosijeima u fiokama.

 3.    

  Vlada Republike Srbije

  To je telo (organ) koji upravlja ministarstvima iste, i u privatnom vlasništvu poseduje plavo platno, na platnu grb na kom je umetnički prikaz roglja zgrade i jednu kameru kojom sve to može da snimi.
  Radnici Vlade izađu ponekad i ponešto snime tu, a tekst i pozeraj se sastoji od davanja izjava o hapšenju jedne od milion kriminalnih grupa, ili povećanja akciza na gorivo i cijene hljeba.
  Istorija je pokazala da je nebitno koji su likovi u igri, jer se svi oni bave deformisanom premisom da je bolje krasti od sebe i naroda, nego se uhvatiti u koštac sa problemom.
  Ako bih definiciju vozio dalje u detalje, počeo bih opasno da psujem majke, krvave majke i mrtve majke pa ću se uzdržati ovaj put.

  Ujutro 07h, Vesti:
  "Dobro jutro. Vlada Republike Srbije je usvojila odluku da se poveća porez na..."

 4.    

  Vlada republike Srbije

  Organizovana mafija koja podseća na skup dahija koje prikupljaju harač, ali je za to ovlašćena po Ustavu, a za uterivanje dugova koriste sud i miliciju, koji takođe imaju ustavno pravo da nam otimaju leba iz usta.

 5.    

  Vlada Republike Srbije

  Savršen primer ljubavi i sloge među narodima i ideologijama

  U njoj ima svih, čenika, partizana, nedićevaca, ljotićevaca, komunista, demokrata, monarhista, Bošnjaka, Mađara...Monarhisti vole komuniste, komunisti vole demokrate, demokrate vole staljiniste, Srbi vole Bošnjake, a ovi Mađare, koji opet vole Srbe...i sve to da bi što duže ostali na vla...ovaj...da bi zemlja što pre ušla u EU

 6.    

  Vlada Republike Srbije

  Prostitutka, radodajka

  Svi hoće da udju u nju, nikome ne pada napamet da izlazi iz nje dok je još vreme a i kad izadju obavezno peru ruke od nje. Svi je mrze a samo čekaju pogodan trenutak da udju u nju dok niko ne vidi.
  Kada stvari krenu po zlu, i ljudi provale da ste bili u njoj, vi se uvredite i kažete "JA!? Pa ja sam porodični čovek!!!"
  Ima i stalne mušterije. One koji će biti u njoj ma šta da se desi na političkoj pozornici.
  Voli i redaljke. Što više to bolje. Samostalno i ili u grupi, važno je samo da ih je preko 125 komada odjednom.