Prijava
 1.    

  Vladan Tegeltija

  Skolski primer kako jedan covek moze da bude i voditelj i gost u svojoj emisiji.

  Tegi : "Gospodine Covicu spekulise se da cete fuzionisati fmp i c. zvezdu?

  Covic: "Pa znate kako...."

  Tegi: Pomaze Bog, idemo na ukljucenje"

 2.    

  Vladan Tegeltija

  On zna.

  Mentol:Vladane,reci mi šta misliš o Petru Petroviću,igra za Donji Klitorić?
  Vladan:Pomaže Bog!

 3.    

  Vladan Tegeltija

  Urbana je legenda da je tokom srednje skole / studija fircao Milku Forcan.

 4.    

  Vladan Tegeltija

  Sasvim ok voditelj koji radi na popularizaciji kosarke, nekada vrlo uspesnog sporta u Srba. Zadnjih par godina imamo dosta problema, samim tim Tegeltija je preuzeo na sebe dobar deo posla oko unapredjivanja kosarke,u svojim novinarskim emisijama, u kojima se moze cuti glas naroda (pa sad, kakav god da je, demokratski je i to cuti). Covek pored novinarstva ucestvuje u raznim kosarkaskim manifestacijama, humanitarnim turnirima, pored toga je ziva kosarkaska enciklopedija. I sam je nekad dosta uspesno trenirao kosarku. Poznat po svom pozdravu "pomaze Bog". Neki ga zbog toga kritikuju. Odista ne razumem zasto.

  Gledalac: pozdrav tebi Tegi, zanima me koga trenira Pera Mikovic, znas on je dobio otkaz u Megaishrani, al ja stvarno mislim da je on jedan kvalitetan mlad strucnjak.
  Tegeltija: Aa njemu je isteko ugovor u slovenackoj Krki, sad je slobodan trener. Prica se da ga dovodi grcki Iraklis na polusezoni.

 5.    

  Vladan Tegeltija

  Čovek koji je u isto vreme voditelj i gost u svojoj emisiji. Odlično znanje košarke pridodato neskrivenim simpatisanjem Partizana i omalovažavanjem ostalih klubova.
  Kada Partizan gubi, brani igrače u fazonu da je to tek sklopljen tim od kojeg su mnogi nerealno mnogo toga očekivali. Kada pobeđuje onda priča kako ovaj tim ima velike šanse za F4 i kako je to božanska ekipa napravljena da pomrsi račune bogatima. Kao što je rekao jedan bivši političar, fali mu još samo dres da obuče.
  Nova Zvezda iz Železnika - šta reći više, sem da funkcioneri i igrači samo zbog tog naziva ne dolaze kod njega u emisiju.
  Radnički - Ako dovoljno ne pratiš košarku, a gledaš njegovu emisiju, stekao bi utisak da Muta Nikolić igra pleja, centra, krilo...
  Hemofarm - retko kad ga spominje, u istom slučaju kao i sa Radničkim, stekao bi se utisak da je to neka hrvatska ekipa.
  Takođe postoji verovanje da, ako bi neka od poslednje 3 navedene ekipe uzela titulu Partizanu, ne daj bože nova Zvezda iz Železnika,da bi dotična osoba izvela harikiri ili neko religiozno vešanje pred televizijskim auditorijumom.

  Primer 1
  Gledalac: Dobro veče Tegi, jel si video kako Partizan igra? Jedva čekam da naguzimo proklete, nedojebane, raspale, mrtve, smrdljive, usrane cigane u derbiju da im pokažemo i nabijemo komplekse!
  Tegeltija: Ova premoćna, legendarna i veoma voljena ekipa, videli ste Grobare kako navijaju, pevali smo prošlu utakmicu kao jedan, plašim se, pokazaće Crvenoj Zvezdi BEOGRAD gde joj je mesto, mislim da će biti -40.
  Primer 2
  Gledalac: Tegi ne sviđa mi se kako vodiš emisiju, oćeš li izbaciti mrtvi Partizan iz usta više, smučio si se nama koji volimo druge ek... (prekid veze)
  Tegeltija: Nema vređanja drugih, imate druge kanale, nije vam ovo FARMA!
  Primer 3
  Gledalac: Tegi, šta misliš o reprezentaciji?
  Tegeltija: Ova reprezentacija sa bivšim trenerom Partizana, Dudom Ivkovićem i sa igračima koji su, većinom igrali u Partizanu...

 6.    

  Vladan Tegeltija

  Najveci maler za KK Crvena Zvezda! Od kako su poceli da ga izbegavaju pre 7 godina, romi ne mogu do titule!