Prijava
 1.    

  Voda sa ukusom voća

  Flaširana voda koja se u skorije vreme pojavila na našem tržištu. To je voda sa izvesnom aromom breskve, limuna, jagode itd. koja joj daje čudan kiselkast ukus, isto kao kad si popio sok, pa u istu čašu posle sipao vodu. Tako se i proizvodi - od vode kojom se peru posude u kojima se meša sok, i greota posle da se ta voda baci.

 2.    

  Voda sa ukusom voća

  Voda sa ukusom voca je krunski dokaz da su ljudi postali totalni idioti!
  Flasica obicne vode zapremine 0.33 l,obicno kosta oko 30 din,dok flasica aromaqtizovane vode kosta oko 50 din.Da li iko ko ima mozga ,moze da dozvoli sebi da kupi to sranje,umesto soka,koji kosta,gotovo isto?

  Mislim da su firme koje flasiraju vodu,konacno preterale!Prvo nam prodaju cesmovacu,umesto izvorske vode,deru sa cenom za vodu i litar flasirane vode kosta kao kubik iz vodovoda,a sad umesto sokova prodaju i aromatizovanu vodu,na kojoj imaju izmedju 200 i 1500% zarade.
  Sebe ne smatram budalom i zato to aromatizovano govno ne kupujem,a to preporucujem i drugima,osim ako nemaju velike usi i njacu.....!!!

 3.    

  Voda sa ukusom voća

  Svaki PRIRODNI SOK CEĐEN PRIRODNOM PUTEM OD SVEŽEG VOĆA.
  Nadajmo se da je barem ta voda dobrog kvaliteta.

  Imao sam priliku dok sam se bavio komercijalom da svakodnevno jednoj fabrici za proizvodnju PRIRODNIH SOKOVA prodam 2-3 šlepera šećera, a nikada ni jedna voćka nije prešla kapiju njihovog kruga. Oni su bili veoma renomirani proizvođač voćnoh sokova. Naravno, neću reći o kom se radi.