Prijava
 1.    

  Vojni rok

  Predstavlja period u kome se muškarac, ustvari, privikava na bračni život.... Radi ono što mu kažu, ono što on govori niko ne čuje, a baš kao i u braku, najviše na svetu mu nedostaju 3 stvari:
  - dobre ribe
  - spavanje
  - i mamina kuhinja....

  Razlika: Vojni rok se završi posle 6 meseci....

 2.    

  Vojni rok

  Muški pandan ženskih priča o trudnoći i porođaju kad se okupi veće društvo. Neka vrsta takmičenja "ko je više najeb'o".

  - Joj, ženo Božija, ja se ugojila 20kg u trudnoći, jedva sam na vrata prolazila! Pa mi još i noge otekle. Uh, samo kad se setim. Bila sam k'o tenk, jedva sam se kretala. Ćuti, ti si tu bar dobro prošla!
  - Ma, gde dobro prošla?! Puko mi vodenjak, a oni me drndali na indukciji 17 sati dok se najzad nisu smilovali da me pošalju na carski! Oči mi ispale!
  ......
  - Sine, kad me onaj ludak poslao na stražu, a ono -25! Sav sam se zaledio, pišao sam nešto kao susnežicu ceo dan. Uplašio sam se da mi ne fiknu prste ili nešto još gore zbog promrzlina, da se pomerim sa mesta!
  - E, a da vidiš kad nas vodili na teren, pa ti mi lepo postavimo haubice i taman da da'nem dušom, a peder me pošalje da kopam zaklon za puškomitraljez, stojeći stav! Muda mi se otegla!

 3.    

  Vojni rok

  Jedna od omiljenih tema klinaca u razvoju. Kul je reći "ja posle srednje idem u vojsku, tamo se čovek postaje" ali kad dođe vreme za to nekako se baš nešto desi pa nažalost ne mogu da odu u vojsku, a toliko bi želeli.

  - Brate, a vojska? Smarao si nas 5 godina kako ćeš ići.
  - A znam brate, išao bih ja, ali kako da odem, ćale i keva sve stariji, mora neko da bude kod kuće da pazi da li su isključili bojler pre tuširanja, a i nije vojska ko nekad, sad je to sve njesra...

  - A ti Milane?
  - A znaš matori, tako ću da bacim šest meseci mladosti, bolje da uzmem nešto da šljakam, nešto od kuće da radim preko neta...A i kad pogledam kakvi sve debili idu u vojsku ni ne ide mi se.

 4.    

  Vojni rok

  Fenomen koja je prekretnica u životu svakog muskaca, bilo da je u pitanju služenje ili izbegavanje vojnog roka. Fenomen koji neizbrisivo ostaje urezan u mozgu. Fleš bekovi iz ovog perioda se javljaju obično u muškom društvu, traju po pravilu dugo, jer zavlada opšta hipnotisanost temom. Alkohol je usko povezan sa ovim fenomenom i pojačava dužinu trajanja istog.

 5.    

  Vojni rok

  Briga manje za sve one koji su slušajući razne priče odlučili da propuste 6 meseci napornog fizičkog, za nekoga i umnog rada, pokušavajući da se naviknu na oštra pravila koja lome duh, kreativnost i svaku slobodu, a od čoveka prave hladnokrvnu mašinu koja dvorište očisti duplo brže nego lane! Ostavlja trajne posledice po psihu koje se ne zaboravljaju do kraja života! A sad idem, da skockam nešto...

  Pošteda, SDO. sektor, PS, strojak, ravnajs, pooozdrav, imaš pljugu, kantina, izlazak u grad, vikend, tuširanje, postrojavanje, sardina, suljpa, kaseta, skockaj, pribor, šatorsko i mnogi drugi izrazi koje slušate i o kojima razmišljate po ceo dan!