Prijava
  1.    

    Vozač lifta

    Najnebulozniji zaposleni u fensi hotelima sa 12 zvezdica. Regrutuju ih preko engleskih kraljevskih voštanih vojnika koji su u stanju da vrše fotosintezu u mestu celo radno vreme uz male radnje koje su im u opisu radnog mesta.

    Retko ćete ga videti da se smeje. On je glavni i odgovorni hotelski prevoznik, dispečer i taksista, povezan je i sa kontrolnom sobom radio prijemnikom za slučaj kvarova ili terorističkih napada. Školovan je da teši uplašene turiste prilikom kvara lifta, zna sve brojeve na dugmićima, on je kulturan, povučen mladić u lepom odelu i lepim manirima. Uvek gleda samo svoj posao(vrata lifta), tako da pred njim možete da pričate i kako u sobi 11.9 štelujete bombu za uništavanje sobe svoje tašte koja je sprat iznad, on neće ni trepnuti, emocije ostavlja na klaviru pred svako radno vreme, a vi nećete ni primetiti da je pored vas.
    On prima platu koja je najveća tajna hotelskog biznisa. Bakšiš ne odbija. Ceni svoj posao. Neki ga se čak i plaše pa često idu pešice, drugi ga omalovažavaju u liftu, treći ga hvale, a on ustvari samo zarađuje kako bi nabudžio novi spojler na starom ferariju.