Prijava
 1.    

  Vozila GSP-a

  Dokaz da se tela na hladnoci skupljaju, a na toploti znoje i smrde.

  Izvinite što vas uznemiravam gospodine, ali da li biste bili ljubazni da me pustite da se pomerim od vas, čini mi se da vam je crk'o taj tvor ispod miške.

 2.    

  Vozila GSP-a

  Vozila GSP-a koja se mogu videti na beogradskim ulicama

  1. JAPANAC - najnoviji tip autobusa, najcesce oblepljen reklamom (najlakse prepoznat sa velikim digitalnim prikazom linije/broja) kojem nista ne fali => cak ni klima
  2. KABRIOLET - autobus starije proizvodnje kojem su otkazali i prozori i vrata, u kojem je zimi hladnije nego napolju (lako se prepoznaje po zutoj boji, bez reklama, i bez digitalnog prikaza linije/broja)
  3. BELAC - autobus bez zgloba/harmonike koji je uvek u dobrom stanju ali postavljen na linijama gde autobusi idu na 15+ minuta (a imaju 2 monitora na kojima mogu da se citaju zanimljivosti koje se pamte lakse nego vecina gradiva iz pojedinih predmeta)
  4. AMORTIZER - autobus kojem su na najcesce desnoj strani otkazali amortizeri cineci desni zid autobusa za 20-40cm nizim takodje cineci ovaj autobus najzanimljivijim za voznju (proklizavanja, padovi, cimanje po krivinama itd...)
  5. KLASIK - autobus koji je najcesce vidjen.. ima reklamu, digitalni prikaz linije/broja.. a nema klimu i cesto se kvari (a jednom u destet jedna vrata zablokiraju)
  6. DRNDAVAC - autobus najcesce tipa kao kod broja 4 kojem motor koji se nalazi u prednjem delu autobusa proizvodi vibracije i zvukove dovoljno jake da ometaju normalan razgovor (kako preko telefona tako i licem u lice) dok vibracije ometaju kako matorce tako i ostale koji su srecni sto su nasli slobodno mesto busu.
  7. TROVRAT - autobus retko vidjen ali lako prepoznatljiv po nedostatku vrata koja bi trebalo da su cetvrta po redu.
  8. ZELENJAK - autobus kojih ima desetak u celom Beogradu, a ne funkcionise na klasicnim gorivima pa samim tim ne moze da pogusi prolaznike kao sto neki autobusi mogu
  9. kod tramvaja se mogu prepoznati tri vrste:
  SINGL-jedan "vagon"
  DOUBLE dva pozvezana "vagona" i
  ZELENJAK koji se odlikuje po zelenoj boji, zadnjemo delu koji je manji od prednjeg i manuelnom otvaranju vrata (posebno interakciji manuelnog otvaranja vrata i ljudi koji ne znaju za taj sistem)
  10. kod trolejbusa se takodje mogu prepoznati tri vrste:
  NOVI - trolejbusi koji su se pojavili na ulicama Beograda nedavno (bez ikakvih zamerki na tu vrstu)
  STARIJI - trolejbusi kojima je klimatizacija otkazala a sve cesce krece i ostalo da otkazuje)
  KRNTIJE - trolejbus koji je toliko razdrndan da je postao preglasan krecuci se samo po ravnom putu (da ne zamisljamo situaciju u kojoj se nadje lezeci) i koji cesto gubi kontakt sa snabdevanjem strujom i samim tim blokira kretanje NOVIH trolejbusa u kojem se najcesce nalazim ja!