Prijava
   

Vozilo autoškole

Ako postoje amuleti koji zrače različitim energijama, onda je moguće introdukovati energiju u predmet. Ako je moguće introdukovati energiju u predmet, onda je vozilo autoškole jedan takav kakvog nigde nema, tj. na koji je upereno toliko uroka, prokletstava i uopšte loše energije sa svih strana, da je bolje da vam šestošesetšes crnih mačaka pređe put negoli ovakav urok na točkovima.

Jul, 37 stepeni po Celzijusu, centar grada, gužva, Jugo četrespet autoškole Mikula Devedesčetiri (tad mu se rodio sin), kreće se brzinom od 22 km/č. Unutra poluvozač u polusvesnom stanju jer mu svi psuju majku, pored njega instruktor koji svoj urok baca na najgoru sortu - pešake.

Auto iza Juga broj 1: Jebem ti seme i pleme, vozi bre ta govna! I šta je ovaj doter'o ovu decu da voze posred grada. Poserem ti se ja posred tog govneta, bre! (sirena do kraja)
Dva pešaka: E brate, požuri na pešački, eno je autoškola, taj ne sme da ne stane!
Auto iza Juga broj 34: Šta je bre ovo koji kurac? Što je zaglavio sad saobraćaj, jebo vas šarov! (prilazi mu pešak komšija) -Ma eno vam je gore autoškola, bolje parkiraj to i dođi da koknemo jednu kafu, ko ih jebe!

Komentari

Hahahah..totalno moderna nema sta..

Plus za definiciju, jer kvalitetno odrađena, ali ja lično sam skroz tolerantan prema vozačima početnicima.

Defka dobra, primer malo isiljen...

Dobra definicija, odlicna. + + +

hahah, vrhunska defka :) +

Bravo +
Jedan dan u gradu ja vozim za kombijem 30 km/h sviram, pa onda pretičem, kad vidim ispred VW Polo auto-škole, neki ga momak vozi, instruktor drži ruke na ušima, a najjače na 500metara prije toga mi 2-3 auta blicaju. Izgleda ovo postaje ozbiljan problem. Trebaju ljudi da polažu na neki aerodrom ili slično...