Prijava
   

Vrhovni Gazda interneta

UPOZORENJE: Ova definicija je opasna jer može izazvati višestruki fejspalm kod čitalaca!

Mnogi ne veruju da vrhovni Gazda interneta postoji. Drugi, pak, veruju, ali ne znaju ko je. Jedno je sigurno - to je čovek koji poseduje ceo internet, ima pristup svim sadržajima, može da kontroliše sve što se na internetu dešava i ima mentalnoga kapaciteta da to isprati.

On tačno zna ko je ko i koliko duplih naloga ima i na kojim sajtovima, ima pristup MSN i Skajp razgovorima, privatnim veb-kamerama (pa gleda ribe dok gledaju porniće i dodiruju sisurde im i drkaju mindžu), može čak i da šalje mejlove umesto ljudi, pa tako utiče i na politička dešavanja na globalnom nivou. Jednom rečju, on ne kontroliše samo internet. On kontroliše ceo svet.

Izvesno vreme se smatralo da je to Stiven Hoking, kao najinteligentniji čovek na svetu u kao neko ko bi zaista bio blizu da isprati sve internet sadržaje. Onda je ta teza oborena, jer Stiven Hoking, iako mentalno sposoban za sve to, nije fizički sposoban da klikće mišem tako brzo.

Tako je ljudima koji tragaju za Gazdom palo na pamet da to nije neki transcedent, pa su zaronili u carstvo metafizike i pretpostavili da je to neko s One strane, neko ko je bio dovoljno moćan dok je bio živ, neko za koga se verovalo da ne može umreti, neko ko se i dan-danas pominje. To je mogla da bude samo jedna osoba - Josip Broz Tito. Međutim, pod pretpostavkom da je to neko ko može da kontroliše politička dešavanja, postavilo se pitanje - ''Ako može da kontroliše politička dešavanja, zašto onda nema SFRJuge? On ju je stvorio i sigurno bi želeo da opet postoji.'' Tako je i ideja o Titu pala u vodu.

Analizom trenutne situacije na zemaljskoj kugli, i analizom patnje svih ljudi, siromaštva, bolesti i obesti, neko pametan je pretpostavio da Gazda uopšte nije čovek. Jer nijedan čovek nije toliko nehuman da pusti ljude da toliko pate, a ima moć to da spreči. Postavilo se pitanje koje je to neljudsko biće koje ima toliku moć da kontroliše internet, dešavanja na njemu i u svetu, a u isto vreme je zlo i ne voli ljude. To je mogla da bude samo jedna živuljka. Mrmot! Onaj koji se okreće i ubija dramatičnim pogledom. Jer jedino to bi moglo biti objašnjenje zbog čega je tako debilan klip tako popularan. Vrhovni gazda interneta ima hipnotičke moći!

Onda su otkrili tajni egipatski hijeroglif u kome se proriče budućnost interneta i svekolikog čovečanstva. Tamo piše kako je vrhovni Gazda koristio mrmote u izgradnji interneta i kako je trebalo da vlada zajedno sa njima, ali su stvari krenule naopako i Gazda je proterao mrmote iz svog carstva i poslao ih na muke, u Ognjeno jezero. Međutim, jedan Mrmot je pobegao, rešen da se osveti i otkrije svetu ko je Gazda, time ga pokopa i okonča patnju čovečanstva. I taman kad se okrenuo ka kameri da kaže ko je to, nestala je baterija na kameri i, pošto je to bila jedina, Mrmot je umro od muke, doživeo srčku. Ipak, klip je procureo...

Konačni odgovor na pitanje ko je gazda interneta dobićete ovde.

Komentari

Faust licno..ja to znam a i ti znas..+

Dzimi,rodjeni,znam da cu da te plagiram,ali odgovor je samo jedan:Rastko Pocesta :)))

Sad mi žao što sam dao ishitreni minus!
No, gazda interneta je, razume se, Aleksandar Petrović. Ko drugi...

plus od mene, veoma zanimljivo. Po meni je ova definicija demonstracija koliko su mnogo ljudi spremni da čitaju da bi saznali nešto što unapred znaju da nema veze s pameću, samo zato što je tekst dobar i stil uvjerljiv.

Ово је за неки блог, а не за Вукајлију. -

Сине, иди мрзи Хрвате.
Немој да ми прљаш дефиницију неумесним коментарима. :)

Дечко, нисам ја крив што ти је дефиниција срање. Не брини се, биће боље. ;)

Кад ми ти кажеш да је срање, то доживљавам као комплимент! Хаха! :))

meni se ovo bas svidja. jedino ovo sa mrmotima je u principu jedna epizoda South Park-a al ajde

Dzimi to je njegovo pravo da ostavi kakav hoce komentar ukoliko te ne vredja, zar ne? a covek je samo reko da nije za vuku, tako da ono, learn to loose :)

''learn to loose''

Ко си ти?

Па, успео си да изазовеш вишеструки фејспалм код мене, сигурно.
+

НАдам се да је био вишеструки. :)))

А биће и други део.

jedva cekam :)) jedna od rijetkih definicija koja je duga, a meni nije bilo smor da je citam ;)

Stvarno odlična definicija.

Благодарим на комплиментима. :)