Vrhovni Gazda interneta

Џими 2010-05-08 23:47:52 +0000

УПОЗОРЕЊЕ: Ова дефиниција је опасна јер може изазвати вишеструки фејспалм код читалаца!

Многи не верују да врховни Газда интернета постоји. Други, пак, верују, али не знају ко је. Једно је сигурно - то је човек који поседује цео интернет, има приступ свим садржајима, може да контролише све што се на интернету дешава и има менталнога капацитета да то испрати.

Он тачно зна ко је ко и колико дуплих налога има и на којим сајтовима, има приступ МСН и Скајп разговорима, приватним веб-камерама (па гледа рибе док гледају порниће и додирују сисурде им и дркају минџу), може чак и да шаље мејлове уместо људи, па тако утиче и на политичка дешавања на глобалном нивоу. Једном речју, он не контролише само интернет. Он контролише цео свет.

Извесно време се сматрало да је то Стивен Хокинг, као најинтелигентнији човек на свету у као неко ко би заиста био близу да испрати све интернет садржаје. Онда је та теза оборена, јер Стивен Хокинг, иако ментално способан за све то, није физички способан да кликће мишем тако брзо.

Тако је људима који трагају за Газдом пало на памет да то није неки трансцедент, па су заронили у царство метафизике и претпоставили да је то неко с Оне стране, неко ко је био довољно моћан док је био жив, неко за кога се веровало да не може умрети, неко ко се и дан-данас помиње. То је могла да буде само једна особа - Јосип Броз Тито. Међутим, под претпоставком да је то неко ко може да контролише политичка дешавања, поставило се питање - ''Ако може да контролише политичка дешавања, зашто онда нема СФРЈуге? Он ју је створио и сигурно би желео да опет постоји.'' Тако је и идеја о Титу пала у воду.

Анализом тренутне ситуације на земаљској кугли, и анализом патње свих људи, сиромаштва, болести и обести, неко паметан је претпоставио да Газда уопште није човек. Јер ниједан човек није толико нехуман да пусти људе да толико пате, а има моћ то да спречи. Поставило се питање које је то нељудско биће које има толику моћ да контролише интернет, дешавања на њему и у свету, а у исто време је зло и не воли људе. То је могла да буде само једна живуљка. Мрмот! Онај који се окреће и убија драматичним погледом. Јер једино то би могло бити објашњење због чега је тако дебилан клип тако популаран. Врховни газда интернета има хипнотичке моћи!

Онда су открили тајни египатски хијероглиф у коме се прориче будућност интернета и свеколиког човечанства. Тамо пише како је врховни Газда користио мрмоте у изградњи интернета и како је требало да влада заједно са њима, али су ствари кренуле наопако и Газда је протерао мрмоте из свог царства и послао их на муке, у Огњено језеро. Међутим, један Мрмот је побегао, решен да се освети и открије свету ко је Газда, тиме га покопа и оконча патњу човечанства. И таман кад се окренуо ка камери да каже ко је то, нестала је батерија на камери и, пошто је то била једина, Мрмот је умро од муке, доживео срчку. Ипак, клип је процурео...

Коначни одговор на питање ко је газда интернета добићете овде.

21
141 : 43
  1. Faust licno..ja to znam a i ti znas..+

  2. Dzimi,rodjeni,znam da cu da te plagiram,ali odgovor je samo jedan:Rastko Pocesta :)))

  3. Sad mi žao što sam dao ishitreni minus!
    No, gazda interneta je, razume se, Aleksandar Petrović. Ko drugi...

  4. plus od mene, veoma zanimljivo. Po meni je ova definicija demonstracija koliko su mnogo ljudi spremni da čitaju da bi saznali nešto što unapred znaju da nema veze s pameću, samo zato što je tekst dobar i stil uvjerljiv.

  5. Ово је за неки блог, а не за Вукајлију. -

  6. Сине, иди мрзи Хрвате.
    Немој да ми прљаш дефиницију неумесним коментарима. :)

  7. Дечко, нисам ја крив што ти је дефиниција срање. Не брини се, биће боље. ;)

  8. Кад ми ти кажеш да је срање, то доживљавам као комплимент! Хаха! :))

  9. meni se ovo bas svidja. jedino ovo sa mrmotima je u principu jedna epizoda South Park-a al ajde

  10. Dzimi to je njegovo pravo da ostavi kakav hoce komentar ukoliko te ne vredja, zar ne? a covek je samo reko da nije za vuku, tako da ono, learn to loose :)

  11. ''learn to loose''

    Ко си ти?

  12. Па, успео си да изазовеш вишеструки фејспалм код мене, сигурно.
    +

  13. НАдам се да је био вишеструки. :)))

    А биће и други део.

  14. jedva cekam :)) jedna od rijetkih definicija koja je duga, a meni nije bilo smor da je citam ;)

  15. Stvarno odlična definicija.

  16. Благодарим на комплиментима. :)

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Ovo je prejako!

Banja Luka Forum · 21. April 2007.