Vrišti pijaca

melkijades 2010-06-20 08:40:38 +0000

Opis nečijeg ponašanja i načina odevanja. Da je šareno i da šljašti, da bude upadljivo..Da se bre vidi majku mu, pa zato sam i kupio!

Ovakvi primerci su na žalost svakodnevni, ima ih u svačijoj okolini..Frajer sa tarzankom na glavi, na čiji lični opis je poprilično delovala turska kolonizacija, u roze - crno - zteleno - neka boja - žutim patikama, belim čarapama, roze majici na kojoj je upadljivim slovima ispisana marka proizvodjača, upasanoj u iscepane farmerice, sa belim kaišem, sa cirkonom u uvetu, plastičnim Rej Banom od 170 dinara na očima, imitacijom zlata na vratu, koji razbacano i besno šeta ulicom i glasno priča preko mobilnog telefona, ili iz kojeg trešti neki sevdah sa plodne oranice.
Razlika izmedju njega i pijace je u tome što prodavci na pijacama viču iz nepokretnih tezgi u pokušaju da prodaju svoju robu, a u ovom slučaju roba vrišti sa ubrzanog lika, koji iz nekog razloga misli da to tako treba.

3
35 : 3
  1. Odlican sam inspirator.

  2. Zaboleše me oči, deluje ko da ga gledam!!

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.