Prijava
 1.    

  Vuk

  Najstidljivija životinja na svetu. Kada vukovi hoće da se jebu, oni odu negde u pizdu materinu, da ih niko ne vidi. Posle taj predeo dobije naziv vukojebina.

 2.    

  Vuk

  Pokušaj profesorke hemije da slikovito objasni opasnost sipanja Vode U Kiselinu.

 3.    

  Vuk

  Po mom dedi, zivotinja koja mnogo zeva posle seksa.

  Deda : Dodaj mi naocare.
  Ja : (stavio sam slusalice u usi i pokusavam da mu procitam sa usana sta hoce).
  Deda : Konju gluvi, dodaj mi naocare, ne zevaj tu ko jeben vuk.

 4.    

  Vuk

  Rolač. Nikad nikom nije rekao da ima i da džeju riva. U poređenju sa bratijom braćom psima koji opušteno čoporativno motaju na suncu... Junak ove priče sam zavija na mesečini.

  Auuu kakav hed!

 5.    

  Vuk

  Principijelni stanovnik šume koji voli da prati modne trendove.

  Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

 6.    

  Vuk

  Prvi Vukajlijaš, original 100 %. Želeo da sakupi tadašnji sleng, srpsku šaljivu misao i definicije, te je krenuo da premrežava Srbiju.
  Napori su se višestruko isplatili. Naleteo je na neke tvrde forumaše, neki Filip beše najjači među njima. Imao je izobilje materijala i o drugim temama (nacionalne, rodoljubive,seoski seks etc...) . S vremena na vreme smarao je Vuka toliko da su Vukove moderatorske moći bile na ozbiljnom iskušenju. Prvo mu je rekao: „Daj, Filipe ne smaraj!“ što Filip nije mogao dobro da razume, jer nije mogao da protumači govor tela Vuka Karadžića i davao mu je sve više i više, dok u jednom trenutku Vuk nije povikao:“Ne guslaj više, kad te molim, inače ću da te banujem“.
  Vuk je bio lepo vaspitan čovek i nije želeo sukob sa Filipom, ali je želeo da završi posao po svome. Mnoge Filipove definicije su završile na groblju definicija i bile precrtane crvenom bojom-uz ocene“nije definicija“ i „nekvalitetno“.
  Publika je kasnije odreagovala kako je i bilo logično. Obožavala je Kraljevića Marka, rodonačelnika jedne borbene i pravdoljubive familije, danas poznatije kao Noris, a kad su jednom i te definicije o KM završile na groblju narod je primetio i one „crvene“ i tražio da i one ugledaju svetlo dana. Tako je nastala zbirka „Crven ban“.

  Deda za babu, baba za dedu, deda za repu, baba za repu-uterati je ne mogu...
  (stvarno ne znam ko je ovo prvi rekao-viševekovni c-p)

 7.    

  Vuk

  Vrsta lenje bube,bar tako su me učili kad sam bio deca...

  Vuče,vuče bubo lenja,
  šta će reći pokoljenja...
  NEMOJTE MI REĆI DA NISTE SVI UČILI OVU PESMICU...

 8.    

  Vuk

  Karadzic. Izumitelj srpskog pravopisa i gramatike, koji je izgradio na jednostavnoj filozofiji "pishi kako govorish, citaj kako je napisano"

  spel it lajk ju min it

 9.    

  Vuk

  Musko ime davano deci u ranija vremena jer se verovalo da ono stiti od raznih bolesti, nesreca ...

  - Jaoooo pogledaj sto sam izrodila sina,kako je ruzan i ne jak :'(
  - Pa draga, nema nam druge od danas se zove VUK

 10.    

  Vuk

  NEKADA šumska zivotinja sa velikim zubalom i jos vecim apetitom, hrani se magarcima i ovčijim strahom.

  X : Kako se beše završila ONA afera sa ONOM mafijom i ONIM ministrom ?
  Y : Pa zna se, k'o i sve druge afere u Srbiji , poj'o vuk magarca , al' bolje da ne pričamo o tome .

 11.    

  Vuk

  Opsti kriminalac u crtacima! Vise puta optuzivan za razna krivicna dela: kradja stoke i letine, zlostavljanje dece, silovanje, nasilnicko ponasanje, lazno predstavljanje, bespravno rusenje tudjeg mesta stanovanja(3x), kidnapovanje, sitnu kradju, kanibalizam...

  ... uostalom, pitajte Crvenkapu, ona ga je tuzila na vise tacaka...

 12.    

  Vuk

  Opasan baja.

  Vuče, vuče, zašto su ti tako velike oči?
  - Da bih te bolje snimio mala..
  Vuče, vuče, zašto su ti tako velike ruke?
  - Da bih te bolje zgrabio mala..
  Vuče, vuče, šta ćeš ti da radiš samnom?
  - Ono što vukovi rade sa ovčicama mala...

 13.    

  vuk

  (Posvećeno onim istaknutim pojedincima koji su se pohvalno izrazili o mom nažalost brisanom stvaralaštvu).
  Ekološka zver. Lovci, koji hrane divljač kao što seljak tovi prase - s motivacijom da ga pojede - smatraju štetočinom vuka, koji kad napadne tor ne misli strogo samo na svoju pupu, već zakolje koji primerak i za poneti, jer se čitav čopor stara za mladunce. A ostane i za ostale šumske mesoždere: svi ste, braćo, pozvani. Pa i ovčarski psi tu profitiraju.
  Zveri su čoveku privlačne zbog dveju zajedničkih osobina_
  - viteškog duha - ne ubijaju protivnika koji se predao (Konrad Lorenc je pre pedesetak godina dobio Nobelovu nagradu za rad na tome. On Isusove reči: ,,Okreni i drugi obraz'' tumači kao: ,,Predaj se'', što nije bez osnova.)
  - Druga je čisto anatomska: oči postavljene s lica (jer je lovcima potrebno trodimenzionalno vidno polje, dok je za plen važno da vidi sve okolo do iza leđa).
  Inače je vuk strvinar, lepo od njega.
  Vuk je velika zver (a ne kao što su meni govorili kad sam bila mala: kao pas. Prvo, i psi su preveliki. Velika pudla je otprilike kao ormanče ispod sudopere, plaši čoveka.) Vuk je 80 h 140, kao trpezarijski sto.
  Vuk je jedan od predaka domaćeg psa (vidi Lorencovu knjigu, koju treba da ima svaka kuća, ,,Govorio je sa životinjama'', puna je anegdota, samo ne o vuku...) Drugi je šakal. Ovo, hehe, izgleda kao pesnica u nos teoriji evolucije, koja ne priznaje konvergenciju, mogućnost da od dveju vrsta nastane jedna. Međutim, nije baš tako... Šakalski se od vučjih potomaka oštro razlikuju, mada se začudo dobro mešaju - vidi haos u kinologiji.

  1. Kapitolina - pomajka Romula i Rema. Nije neki primer, ali još ćemo videti...
  2. Lobo, ,,Kralj Kurumpave'' (Currumpaw, reka na severu Novog Meksika, u SAD), vođa malog čopora koji je harao krajem XIX veka, za pet godina poklao preko 2000 grla stoke, kako kaže Vikipedija - zato što su naseljenici zaposeli njihova lovišta. (Kod nas je sličan ishod seče šuma - ptice pustoše zasade)...
  I za kojim je raspisana nagrada 2000 $, veća nego za čoveka. I bio je pametniji od čoveka. Imao je svoje metode protiv puške, hajke, zamke i otrova...
  Stradao je zbog ljubavi. Njegova vučica bila je možda albino, možda oštećenog sluha kao albino mačke, u svakom slučaju bela, upadljiva i kao takva nepoželjna među divljim životinjama. Vrlo je moguće da su se zbližili tako što ju je on uzimao u zaštitu.
  Kad su uhvatili nju, uhvatili su i njega.
  Našli su ih zajedno, ona je cvilela zarobljena, a on nije mogao da je oslobodi, zamka je tako napravljena.
  Možda je čekao da ona sama sebi pregrize nogu? Životinje to rade; on bi je odvukao na sigurno i hranio...
  Nju su ubili, a on im je opet umakao. Ali vratio se da je izbavi. Imali su belo mladunče. Izgubio je glavu i pao u zamku.
  Njega nisu hteli da ubiju, ali on više nije hteo da živi.

 14.    

  vuk

  Zivotinja koje se deca boje samo zato sto je pojeo crvenkapicu.