Prijava
   

Vukajlijska nirvana

Javlja se spontano i polako. Potrebno je višemesečno sozercanje nad monitorom i tastaturom. I treba da se odrekneš svih blagodati ovoga sveta. I da se otuđiš od svih koji te poznaju. Da povremeno udeliš milostinju drugima, naročito onima neutvrđenima. Da uvek budeš spreman da pomogneš potrebitima. Da u tebi ljudi počnu da vide nadu. Da se posvetiš dugotrpljenju i da sasvim smiriš svoj um. Da se kroz tebe projavi mudrost.

Tek tada nastupa nirvana. A nirvana je - popularnost raste sama od sebe.

Komentari

A tihovanje dolazi samo od sebe...

Lepo, srecna ti Nirvana!

Ovo je dobro...vidim šta sam sve propustio:)

Minus.I to veliki.
Mislim da u dosta slučajeva,članovi koji postanu moderatori počinju pisati gluposti.Polako gube realnu sliku o kvalitetu onoga sto pišu, jer im i na krajnje blede i mršave definicije članovi daju plusiće.Što zbog šlihtanja,što zbog mogućnosti da modovi vide od koga je plus ili minus.
Jednostavno sam morao ovo napisati, ovakva definicija ne zasluzuje samo minus.

@zli
Ima tu još toga...jednostavno kad postaneš moderator to za uslov ima da si već neko vreme rokao i imao dobre def.Čin inauguracije na mesto moderatora predstavlja zenit kreativne karijere člana.Eventualno si još koju nedelju onaj stari a onda to je to. :) Kao brak i seks. (mada o seksu u braku ne znam ništa,poredjenje zvuči jako kul i iskusno)

Evo i ja cu dam minus. Nisam smeo pre, mogu da me vide. Al' sad se osecam slobodno kad imam podrsku dva razbijaca koji na forumu razmenjuju adrese. :)
Odavno sam zamrzeo definicije o Vukajliji.

I danas me spopadne isti blam kad se setim toga. :)

@gvozdeni :
Ozeni me. :)
Tesko je danas naci istomisljenika...

"Budimo realni"-Vujajlija može da bude oaza, ali ne i hram i gde će neki večito da borave i "žive". Moderator-član se ovog puta malo zaneo-la... -(minus)

@gvozdeni :
To što si rekao i za moderatore i brak i seks je "uglavnom tačno, al'ne mora da bidne"-i bilo je kul....

Тек сад видим ове коментаре...
Лепо од вас што сте пружили метафизичко-емпиријски осврт на креативност модератора. Време је да се и томе неко посвети...

Да ли треба, а што је из ваших премиса очигледно, извући закључак да су обични чланови имуни пад квалитета дефиниција?

Pada kvaliteta ima i kod ostalih, moje novije definicije skoro niko i da ne gleda-i razmišljam koliko se moji tekstovi uklapaju u "profil" posetioca sajta .Ja ostajem i dalje pri stavu da si malo preterala, jer je ovo što si napisala ispod onog nivoa tolerancije koji imam prema autorima čiji opus, inače cenim. Drugim tvojim definicijama koje mi se ne sviđaju nisam davao minus, a onima koje mi se dopadnu - dajem plus.

Evo ja da se ogradim. Nisam rekao da tvoje definicije postaju losije, vec da ne volim definicije o Vukajliji. (Vremenom sam ih zamrzeo)