Prijava · Registracija
56 : 14
16 em plus     16 em minus
57 : 14
56 : 15

Zaigrati se

To vam je, dragi moji, kad se upustite u nešto za šta ste sigurni da nema šanse da izmakne kontroli, zato što vi, pobogu, mislite svojom glavom i znate šta želite u životu. Lupate se u prsa i glasno govorite kao neku mantru "Ja sam homo sapiens, svesno sam biće, emocije su za slabiće! Uuuaaa osećanja i slična sranja!” Naravno, želite da sve konce držite u svojim rukama, zar ne? E pa, u ovom slučaju pravila igre se menjaju…

Pojavi se tako neko u vašem životu bez ikakvog smisla. Neko ko vam, sasvim neprimetno uđe u svakodnevnicu krajnje nepristojno, bez pozivnice! Kakva drskost! ALI! Vreme čini svoje… Od ponekog osmeha, bezazlene šale, nenamernih uvreda (naravno ne primamo to previše k srcu, jer ipak smo mi, da vas podsetim, odrasle zdravorazumne jedinke). Polako shvatate da vam prija što ste napokon našli dostojnog sagovornika, nekog ko razume vaš taaako avangardan pogled na svet. Neko ko voli slične stvari kao vi, ili još bolje, mrzi iste stvari kao i vi pa do sitnih sati raspravljate o nekim, zapravo zaista nebitnim stvarima.

Ali vama su te stvari bitne, ili bolje reći, bitan je taj osmeh koji izmami neka izvaljena glupost, neka izrečena sitnica. Čavrljanje postaje sve češće i duže, smisao je sve dublji i značajniji. Bitan je taj sjaj iz oka koji nekako prija, baš prokleto prija! Počinjete da zapažate svaku sitnicu na licu te osobe. Pamtite kako blago razvuče usne u poluosmeh kada ste srećni, kako upitno izvije obrve kada ste tužni i kako upija svaki vaš pogled i osmeh kao sunđer. Počinjete da prepoznajete i najsitniju mimiku na njenom licu tako da vas ne može slagati sve i da poželi! Ali to primećuje svaki dobar prijatelj, zar ne?!

I tup! Lupi vas nešto po glavi, ne znate šta, ali se osećate pomalo ošamućeno. Uhvatite sebe kako, ceo dan sa osmehom na licu u glavi vrtite film od sinoć kada ste, kao i obično raspravljali o nekim nebulozama. Ili to već beše jutro?!

I tako iz dana u dan, sve više gubite pravila igre iz vida, sve se manje čuje dobošanje pesnica o grudi, sve je tiši i umilniji glas koji počinje da peva drugu pesmu… I onda, kada glasić napokon utihne, zavese se razmaknu, pozorišne daske zaškripe i eto… Tu ste, na pozorju života, sami i napokon shvatate… Niste vi kontrolisali igru… Ona je kontrolisala vas! A vi ste se samo malo… zaigrali.

Komentari

Thumb medium gifs 14
16 em cross

Трнавац

Mislio sam da je Yowa +

Thumb johnny bravo hd wallpapers black normal awesome 2013 wallpaper
16 em cross

Agilni

Neki pasusi su naporni za čitanje, ispresecanog "tempa", da tako to nazovem, dok drugi baš klize i uživanje su. Primer mi je najlepše sročen.

Inače, mnogi se ovde uživljavamo u ulogu pisaca (posebno kada su takmičenja), a da nam to uopšte ne leži. Onda se međusobno hvalimo, bla bla, ispade da smo književnici, a zapravo je sve to neka proza u pokušaju, za nijansu bolje od Marijane Mateus, a lošije od, fazon... Jelene Bačić Alimpić.

Uglavnom izgubim interesovanje posle prve dve rečenice za ovakve "definicije". Ovde nisam, par detalja sugeriše da ima potencijala, kao što rekoh. Eto, plus, a to je od mene maksimum za sadržaj ovog tipa na Vukajliji.

Thumb 25057
16 em cross

SokOdZove

Evo Čegiju <3 od mene i puno srdačnih pozdrava.
PS čuvaj se ulizica, samo traže priliku da se ušlihtaju jer ćeš postati moderator

Thumb cote de pablo with ncis badge cote de pablo 30755560 375 616
16 em cross

KuPuSaRkA

Hvala ljudi. :-)
Prvi put pišem defku ovog tipa, tako oprostite što je malo aljkavo napisano.
Pisano je u kratkom roku, sledeći put ću to malo lepše skockati, obećavam. ;-)

Thumb 25057
16 em cross

SokOdZove

To je zaebano ako pišeš dugačku defku, mora svaka rečenica da bude osmišljena i uklopljena inače nije lako čitati, naporno i usiljeno izgleda. Nisam ocenio jer jbg video sam trud pa nisam hteo minus a nije mi baš za plus.

Thumb fender stratocaster golden  vukajlija
16 em cross

Fender Stratocaster

Neki pasusi su naporni za čitanje, ispresecanog "tempa", da tako to nazovem, dok drugi baš klize i uživanje su. Primer mi je najlepše sročen.

Ово што Агилни каже.

Иначе, сећам се да сам ти слатко лупио минус на Малу из комшилука, јер ми је била иритантна, онако клиначки себично ми је деловала, али ова ти је много боља, некако позитивнија.