Prijava
   

Zeljanicar u CMS-u

Zeljanicar je osoba koja radi u call centru CMS, call centar smjesten u Sarajevu. On se najmanje bavi obavljanjem svog posla a to je zaradjivanje novca za sebe i kompaniju vec nasuprot, ide kod sipca na zeljanicu za 2 KM, bicha o kompaniji, kuka i bavi se tudjim zivotima u kompaniji, ko ga je kome popusio, ko je skim spavao da dodje do pozicije, da li je neko ruzan,lijep,debeo,mrsav itd. Nema svoj karakter, prodaje muda za bubrege, nema obraza i lako je uocljiv i ofiran.

Adam Keen, Kevin Booker, Fabian Konig i mnogi drugi ☺️

Komentari

Bošnjijaci nazad marš u Bošnju.

U Bosnji smo Demigode smetljaru nacionalsticki koji se krijes iza tastature, tastatura-huligan solja ograniceni, ljubi te Bosnjo iz Sarajeva, dodji da kahvu popijemo apostole odabrani.

Nodika, šta se pališ ko hepo kocka, a?

Pali se zato što je izgubljen u definisanim stvarima, ljudima, oblacima i oblicima a sam ne može da se uhvati ni za što osim za ono što mrzi. Otuda taj bijes, zbog otpadništva.

Hvala na uvidu samojede!

Duvajte ga ne upaljeni, moja savjest je mirna a vas genetski kod je zamrljan varvarskom mrznjom, i obicni status na Vujakliji pretvorite u rat Balkana pacenici tastaturski, niste picke do fakulteta vidili i to ste je 30 eura platili. Hvala, ljubi vas Nole, pusa ko kuca

Што си љут Нодика? Због минуса?
Речено је шта је у питању.

Toliki pacenik nisam, sta me briga za minuse, ovo je vezano i saljivo za moj posao.

NODI TURČINE NAPUŠI SE KURČINE OPSA!

NODI TURČINE NAPUŠI SE KURČINE OPSA!

Bravo Demigode sad si i na seksizam udario, odkud znas da sam Turcin truhlo kompjuteraski? Mozda sam jevrej, crnac, kinez, a vidim da si demigod pa imas moc predvidjanja predpostavljam, puskurce jedan, tastatura ti sva 3 dnevna obroka, nemas gace da obuces i drkas na Lisu Ann po citav dan odrone ljudskog roda. Selam od Turcina za tebe, svi ste dobro dosli kod nas u Sa

Бановаше његово пресвештенство Демигода. :(((

Дође човек на где је 99% Срба (активних) и шири националну мржњу. Па треба те бановати 140 година.

99% љутих Срба још не знају ко сам
1% сам успавао остаде их 98.

Na pravdi Boga Oca Sapsitelja ste me banovali, nekrsti jedni što za Boga ne znate. Sram da vas bude.

ju, pa ko je tebe banovo, kad?

Ja ne znam da je AnđelkoNS banovan

stvarno anđelko banovan? e za to se izvinjavam u ime kolektiva

Kosmo, popij kafu, aludirao sam na to da demigod priča kao da je anđelko, nije Anđelko banovan.
Anđelko ne može biti banovan, ni ni iz čega stvoren, on može samo prelaziti iz jednog u drugi oblik i sa jednog tela na drugo.