Prijava
   

ženski orgazam

Kad bi u trenutku doživljavanja, ne glumljenog već stvarnog, spontanog, pažnjom partnera omogućenog , eksplozivnog ženskog orgazma intenzitet tog orgazma bio praćen i lansirajućim efektom, muškarci bi redovno završavali na ...plafonu ili zalepljeni na neki zid.

Barem prema onome što sam do sada pročitao u opisima njihovih doživljavanja orgazma onih žena koje su to iskustvo, bez lažnog moralisanja, opisale u raznoj literaturi. Kao recimo Linda Lovelace u „Dubokom grlu“. Ili pisanih dela „kraljice erotske literature“ Erike Jong ( Strah od letenja) zbog koga je i dobila tu titulu.

Za večinu nedoživljenih, a time i glumljenih orgazama kod žena , krivi su muškarci, zbog toga što prvenstveno žele i žure da zadovolje svoju pohotu.

Dobar ljubavnik, omogućivši ženi potpuni užitak, zna de će i sebi to isto priuštiti.

Komentari

O hvala Bogu :D +++

Minuse očekujem od onih koji o tome pojma nemaju ili ženu smatraju samo za vreću za istresanje.Mačo muškarčine - puni sami sebe.

@samoostro - ti si komadić nečije sreće.

vidi ga kazanova

jesi u pravu,ali zeni treba nekoliko godina staza ,najbolje sa istim partnerom da bi mogla bez problema da svrsi ,plus ti dajem

svim komentatorima- ajde da otvorimo temu na forumu - ženski orgazam. Da vidimo u direktnim duelima šta o tome misle dame i kavaliri.I moliću bez ustezanja i rukavica, ako tema bude otvorena.

Da nikome pojedinačno ne odgovaram na komentare. :))))))))

Hvala svima i damama prednost,ako ste kavaliri, sutra je njihov dan.

Za vecinu nedozivljenih i odglumljenih orgazama krive su zene!Kada zena odglumi orgazam muskarac smatra da je zadovoljio partnerku i da je sada na njega red.Ako zena ne glumata i iskreno kaze da nije dozivela orgazam muskarac ce se najcesce dodatno potruditi da ga ona ipak dozivi.Pored toga bi pomoglo da zene budu manje mutave u krevetu i da kazu sta im odgovara.Kako bi muskarac mogao da zna sta zena zeli ako mu ona to ne kaze i jos glumi da joj je lepo nesto sto joj ne prija?Neke zene kazu "muskarac mora uciniti da se zena oseca opusteno, muskarac mora sam da otkrije sta zena zeli, muskarac mora ovo, muskarac mora ono".A sta zena pritom mora da radi?Nista, treba samo da se izvali na ledja i ceka sta ce dalje da se desi.Ako ne zele da se prema njima odnose kao prema seksualnim objektima mogle bi za pocetak da prestanu da se ponasaju kao seksualni objekti.
Srecom na ovom svetu jos ima normalnih devojaka koje znaju sta zele i ne stide se da to kazu.One ne moraju nista da glume u krevetu, njihovo uzivanje je stvarno.Kako razlikovati zenu koja glumi od one koja to ne cini?Zena koja glumi orgazam glumi ga svaki put.
Minus od prsta.

@mali prst - No comment. Izlišano je.

No comment je sjajan nacin da nekome kazes da prica gluposti a da ne kazes zasto je to sto je receno glupost.Bezveze...

@Mali prst - moderator si, uvažavam te i kao autora i kao moderatora. Predložio sam da se otvori tema na forumu - ženski orgazam. U duhu tog predloga: No coment. A ako bude na forumu, a možeš ga pokrenuti i sam, onda da se čujemo, kako sam rekao - dame i kavaliri, sa naglaskom na dame. Ti, ja i svaki "mudonja" može da misli i kaže šta hoće, ali šta one misle tek treba čuti.
Damama i kavalirima uodano večee u obeležavanju praznika, naših majki, naših devojaka i naših supruga i uopšte saputnica u životu.
Ne shvati ovo ništa lično.

_-_ugraviran,samo si iz drugog plemena,no hard feeling.a definicija je dobra,naravno da sam ja neko ko misli isto kao i ti