Prijava
   

Ziljave pičke

To su one devojke koje su predmet nezasluženog prezira (kako skrivenog, tako i ovog drugog) 90% članova vukajlije. Opisuju se sa ekstremnom količinom stereotipizama, lažnih tračeva, praznih priča i ostalih kojekakvih semi-zavidnih atributa.

Ziljave pičke su baš one devojke kojima svaki vukajlijaš ima potrebu da zaviri u mozak pre nego što uradi bilo šta drugo. :)

Devojke ih preziru pošto su na neki čudan i bolestan način nesvesno ljubomorne na njih i na neobjašnjiv način im zavide, iako zdravorazumski odbijaju to da priznaju.

Muškarci svoj prezir baziraju na činjenici da zapravo oni žele da budu ti koji imaju keš i kola, te se automatski postavljaju u stranu, ni ne pokušavajući da priđu ovim ziljavim, iako to skriveno žele.

Ne biram strane, čisto mislim da i među ziljavim ima dobrih devojaka, isto kao što i među non-ziljavim ima neopevanih kučki (pa vi sad vidite koliko je kučki koje nisu ziljave, -->toliko je i finih i normalnih ziljavih).

Kada se vama vukajlijašima sistem vrednosi i pogled na svet promeni, tada ćete uvideti i da se broj ziljavih pičaka u vašem životu naglo smanjio.

Komentari

Konacno jedan komplet komentar, malo siri i od same teme.

Surovi i ja sam razmišljao o tome na taj način ali mi ipak dozvoli da se ne složim.Za ove tipove koji žele biti predmet obožavanja zilja i devojke koje zavide zilju se generalno slažem ali sve je to 85%ljudi.Budimo 5%,mrzimo iskreno,opravdavajmo sve naše stereotipe i predasude i dokažimo da su oni istiniti i da u stvari nisu stereotipi i predrasude već mržnja sa pokrićem.

Mada vidim ja Surovi da ti pretenduješ da budeš new-age Gautama Sidarta. :) Evo tebi jedan plus.

Нећу ти дати минус, али не слажем се. Сурови, треба бити толерантан ал не ваља претеривати... Слажем се једино с тим да нису све оне лоше особе. Али неко ко воли и ко је вољен не може ни помислити да завиди тим девојкама. Мислим да су то углавном незреле личности које уосталом потпомажу глобално одумирање људских вредности. Не причам о сексу, наравно, причам о спонзорском начину живота, који је у мојим очима погрешан и понижавајући концепт и ништа ме неће убедити у супротно. Што не значи да осуђујем или мрзим те девојке. Њихов избор, имају право да раде како хоће...

Bravo za hrabrost, Surovi :)Uvek cenim ( povod je nebitan)kada neko svoje mišljenje suprotstavi mišljenju većine. Kad god imaš potrebu da uradiš nešto slično, samo zvizni i stižem da podržim stvar.
P. S. Ovde bar masa ne može da nas bije. Živela virtuelna demokratija!

ma gospodžo slažem se potpuno, ali ja sam generalno hteo da kažem da nisu sve koje su etiketirane kao takve, zapravo takve. ciljao sam na to da postoje devojke koje jednostavno nisu imale u blizini "ispravne" uzore, niti su imale dovoljno visprenosti ili hrabrosti da se odupru globalnom "trendu", pa se odevaju i govore kao da su pripadnice zilja a to nisu.
htedoh reći kako mi se čini da se ta granica ovde polako gubi, i da većina čim vidi izblajhanu plavušu odmah je proglasi za ziljavu...
-
-
daleko od toga da podržavam ziljavost :)

А, то да. Човек је невероватно слабо биће.

pozdrav! hoce li meni neko da objasni odakle tej izraz dolazi? sta zapravo znaci ziljava picka, ljudi??ne bih da ispadnem ,sto bi se reklo, glupa u drustvu.Hvala i unazad i unapred!

odlicna definicija..i potpuno je tacno da bi velika vecina zelela da bude sa jednom od takvih jer njihov fizicki izgled je stvarno za svaku pohvalu,i da iz razloga sto ne mogu da budu sa jednom(ili vise od jedne istovremeno) od njih se okrecu suprotno taboru-"hejtera ziljavstva"...
ja licno sam bio i sa ziljavim i sa anti-ziljavim i naravno da je veza sa ovim drugim tipom na daleko vecem intelektualnom nivou,ali kada zelite samo nesto za jednu noc,i bez ikakvog daljeg kontakta onda se bira ziljavstvo...za prosto i jednostvano praznjenje

Nova revolucija u definicijama.
I naravno, uvek zen - Surovi...moj idol.

E naka si im rekao. Ja sam prvi put ovde naišao na izraz "žiljava pička". Zašto? Zato što me takve i ne zanimaju. Gledam fine devojke, a ove što postoje - njihov problem.

pokusavas da preseces vodu nozem. Ali + od mene

+++++ Htedoh da napisem slicnu def al reko da vidim dal vec ima...

Marcelo je lepo objasnio: Ziljav si kad si kilav u glavi! Znaci izraz se odnosi na sve devojke koje razmisljaju na taj nacin, pa sad imale uzor, nemale uzor, sredina ili ne... Jednostavno idu laksim putem umesto da ukljuce mozak, tj. isti im je kilav! Tako da se pomeni def savrseno odnosi i na te devojke koje ti pominjes, cak su mi one i gore od "pravih" glupaca. Nazalost minus druze, pozz

nema veze za nusmiu, ali moram da te ispravim.

to što je Marčelo objasnio, NIJE lepo objsnio :D