Prijava
 1.    

  Ziljave pičke

  Ziljave pičke su (uglavnom) maloletnice koje se smeše samo na keš, sponzore i to-key, karakteristične fizionomije, ponašanja i odevanja.

  Primer su ribe sa slike.

 2.    

  Ziljave pičke

  Ljankase kojima je broj patika veći od koeficijenta inteligencije. Imaju čudnu naviku da se keze dok se same slikaju držeći u levoj ruci skupoceni telefon koji je izlepljen srcima i zvezdicama. Kose su im najčešće plave boje, postoji i varijanta sa šatirano-plavom bojom, a može se naći i potpuno crna verzija. Piju k`o smukovi, puše k`o turci. Čitaju Bravo, Skandal, Svet, Joy i ostalu propalo-tiražnu štampu. Zastupaju verovanje u paganstvo odnosno u zvezde granda, koje su im ujedno i idoli. Ova rasa se u današnje vreme u svetu sve više proširuje, a njeni predstavnici se mogu videti na najrazličitijim mestima, od školskih klupa pa sve do noćnoh klubova i autoputeva. U svetu prvobitne jedinke razvile su iz nemačkog, odnosno američkog MTV-a. U njihovom okruženju može se često čuti ogovaranje nekog nesrećnika koji ima najnoviji BMW ili Audi i koji će uskoro postati plen muvanja.

  -E, ste videli kakvu Yamahu ima onaj paćenik od sinoć?
  -Pa šta čekaš!? Traži mu odmah broj!

  -E, raskinula sam sa onim što ima BMW-a, nekako više volim Mercedes...
  -Što? BMW je lepši, jel si videla kakav onaj moj ima?

 3.    

  Ziljave pičke

  Mahom zakrečene cure,ostavljaju sloj blata u kadi ako se tretiraju vodom. Odlikuje ih muzički kao i svaki drugi neukus kao i nizak nivo inteligencije. Barataju sa par reči od kojih su najčešće : 'Ekstra','užas' i 'znači'. Dno društvene lestvice,talog ljudskog društva.

  Tu ziljavu ne bi dirao ni štapom da sam bio šest meseci na brodu, hmeljarka raspala...

 4.    

  Ziljave pičke

  e, to je nesto najgore sto ti se moze desiti u zivotu! da imas cerku ziljavu picku

 5.    

  Ziljave pičke

  Sponzoruša kilava u mozak

 6.    

  Ziljave pičke

  Uglavnom klinke , a i ne mora da znachi.
  Vrsta sponzorusha.
  Shljam najveci (nema ko nije bio sa njom)

  Prosetaj se za vreme odmora ispred neke zenske srednje skole, i stani sa nekim bmw-om ili mechkom , pa koja pridje zna se shta je!

 7.    

  Ziljave pičke

  Grupni naziv za sve devojke svih mogućih i nemogućih vizuelnih modela koje bi hteli a ne možete da jebete. Sledeći stepen je sponzoruša, a zatim i, logično prokleta kurva.

 8.    

  Ziljave pičke

  Devojka cija se dubokoumnost moze meriti dubinom njene vagine,sebe smatra prilicno ostroumnom mada joj je svaka misao(pa i recenica) poprilicno tupa.Odlikuje je takodje i veliki broj kompleksa koje leci pricama o broju momaka koji su bili sa njom.Prepoznatljiva je po jednom dominantnom predelu(grudi ili dupe) koji je uvek adekvatno istaknut.Broj procitanih knjiga srazmeran joj je velicini grudnjaka.

  Ove devojke su poznate jos pod nazivom opajdara,udaraljka,profuknjaca,satro riba itd.

 9.    

  Ziljave pičke

  Sponzorusa u veoma naprednoj evoluciji ranije su dale samo ako pusis marlboro 5 a danas samo ako imas kola, stan, pun budjelar

 10.    

  Ziljave pičke

  maloletne sponzoruse jure likove koji imaju love ili koji su "popularni" nedo ti bog da ti je cerka ziljava

  jao vidi onu malu ziljavu kakva je jebala bi se za zvaku

 11.    

  Ziljave pičke

  To su one devojke koje su predmet nezasluženog prezira (kako skrivenog, tako i ovog drugog) 90% članova vukajlije. Opisuju se sa ekstremnom količinom stereotipizama, lažnih tračeva, praznih priča i ostalih kojekakvih semi-zavidnih atributa.

  Ziljave pičke su baš one devojke kojima svaki vukajlijaš ima potrebu da zaviri u mozak pre nego što uradi bilo šta drugo. :)

  Devojke ih preziru pošto su na neki čudan i bolestan način nesvesno ljubomorne na njih i na neobjašnjiv način im zavide, iako zdravorazumski odbijaju to da priznaju.

  Muškarci svoj prezir baziraju na činjenici da zapravo oni žele da budu ti koji imaju keš i kola, te se automatski postavljaju u stranu, ni ne pokušavajući da priđu ovim ziljavim, iako to skriveno žele.

  Ne biram strane, čisto mislim da i među ziljavim ima dobrih devojaka, isto kao što i među non-ziljavim ima neopevanih kučki (pa vi sad vidite koliko je kučki koje nisu ziljave, -->toliko je i finih i normalnih ziljavih).

  Kada se vama vukajlijašima sistem vrednosi i pogled na svet promeni, tada ćete uvideti i da se broj ziljavih pičaka u vašem životu naglo smanjio.

 12.    

  Ziljave pičke

  paradoks, same po sebi..
  trose velike pare da bi izgledale jevtino

  nadogradnja kose,ndogradnja noktiju,blajhana kosa,peglana do ispucavanja,krpice koje sto su manje,krace i lakse za skidanje to vise kostaju,zatim stikle vratolomnih visina u kojima ne mogu da hodaju(ne zato sto ne umeju,nego je fizicki neizvodljivo),onda korekcija kose,pa korekcija noktiju,nedeljna dopuna celokupne sminke zbog svakodnevnog moleraja po licu,onda solarijum,pa gomiletine zlatnih i ostalih sljastecih detalja,onda verovatno opet neka korekcija i sve tako..

  naravno da je uredu kada devojke vode racuna o sebi,ali kada je sa merom i u korelaciji sa mozgom..a ovde se nazalost radi o cistoj degradaciji...

 13.    

  Ziljave pičke

  "Devojke" za jednokratnu upotrebu!

  Kao i wc papir iskoristis za najgore stvari i pustis vodu za njim.

  Devojke koje prljaju ugled zenskog pola.

 14.    

  Ziljave pičke

  To su klinke koje su u mozak bangave i izlaze do zore a gledaju bunga banga re

  *Cao ziljava picko! Sta radis???
  *Evo gledam Bunga Banga Re

 15.    

  Ziljave pičke

  Kalašturetine izkvarcovano-spaljenje kvarcnom lampom.
  Feniraju se brenerom, let lampom i sl.

 16.    

  Ziljave pičke

  Nocna mora oceva koji imaju cerke.

  Da Bog da ti cerka bila ziljava picka!!!!!!!!

 17.    

  Ziljave pičke

  Devojke koje, posle dva tri sata šminkanja i oblačenja, uz muziku Bobana Rajovića i Seke Aleksić, izgledaju veoma VRH i na koje se loži većina muške populacije, pa čak i ovi koji pljuju po istim.
  Devojke koje uvek mogu da zasmeju inteligentnijeg sagovornika svojom glupošću... Ipak, muškarac ostaje sa onom koja ga zasmejava, zar ne?
  Ima i drugih devojaka koje nisu ziljave pičke, nego hejterke i štreberke, koje ih ogovaraju jer su im skinule frajera. Ali u dubini duše su ljubomorne, i pored toga što su dno ženske vrednosne piramide.
  Koga boli penis za ziljave pičke, devojka k'o devojka, samo voli da se obuče, da ima teškog tipa pored sebe i voli pare, a ko ih ne voli, svako se snalazi na svoj način...

 18.    

  Ziljave pičke

  Grupa broj jedan po broju definicija koje bacaju hate na Vukajliji ali i broj jedan po broju slika koje su okačili članovi?

 19.    

  ziljave pičke

  Nešto poput fašizma. Niko tačno ne zna šta je, ali svi znaju da ne valja.
  U početku je ziljavost obuhvatala tri karakteristike:
  - sponzorušavost
  - nedostatak inteligencije
  - pretjerani fenseraj

  Tačno je da postoji određeni broj djevojaka koje se savršeno uklapaju u stereotip o ziljavim pičkama, ali to može da bude jednostavno zato što su se kod njih poklopile sve tri karakteristike. Čista statistika. Pošto smatram da su te karakteristike nezavisne jedna od druge, predlažem da ubuduće koristimo preciznije pogrdne izraze:

  za sponzorušavu reći ćemo prosto da je sponzoruša
  za glupu da je glupača
  za fenserku da je fenserka ili pomodarka

  Čemu ovo izlaganje? Da se ne bi dalje širio stereotip. Naročito zbog činjenice da se djevojke najčešće proglašavaju ziljavim samo zbog svog izgleda. A lično poznajem mnogo djevojaka koje se sređuju, prate modu i izlaze na fensi mjesta, a niti su glupe, niti su sponzoruše.

  Iako se slažem da su prave "ziljave pičke" krajnje negativna pojava, smatram da postoji mnogo više "antiziljavih" koji (i muški i cure) imaju brojne komplekse i svoje frustracije liječe pljuvanjem po "ziljavim pičkama" i samoj "ziljavosti". Ono što mi smeta kod tih antiziljavih je činjenica da fanatično izbjegavaju određena mjesta za izlaske i u stanju su da budu partibrejkeri čak i kad se cijelo društvo složi da se ode na određeno mjesto. Osim toga mi smeta njihov konzervativan način oblačenja pod geslom "što ružnije to bolje" i "što manje sexy to bolje".

  Iz iskustva znam (ne mislim, već znam) da nisu sve cure koje izlaze po fensi mjestima i koje se sređuju ziljave, a nisu ni glupe, niti sponzoruše.
  Čak mislim da je dobar dio tih cura sasvim normalan, jer čim u pogledu izlazaka i oblačenja slijede većinu, to znači da o tome ni ne razmišljaju, to rade usput, a to znači da nisu opterećene (za razliku od fanatičnih antiziljavuša) i da se mogu posvetiti drugim stvarima (npr. studiranju na faksu). Čak poznajem dosta djevojaka na osnovu čijeg izgleda bi se moglo reći da su "najgore ziljavuše", a pri tome "razvaljuju" na faksu i u vezi su sa momkom koji nema ništa više love nego one same. Pri tome izlaze i na fensi mjesta i zabole ih šta će ko da priča.

 20.    

  Ziljave pičke

  naslov Marčelove,Marčelo pesme sa albuma Puzzle Shock

  "Ko ga blajvi kad je mlohav? (Ziljave pičke)
  Ko pre mece ima snošaj? (Ziljave pičke)
  Ko me cmače kad sam znojav? (Ziljave pičke)"